Noutăți și comunicate

10 ani de ARTmania Festival Sibiu, cel mai longeviv festival din Romania

8 iulie 2015
10 ani de ARTmania Festival Sibiu, cel mai longeviv festival din Romania
Va reamintim ca in saptamana 27 iulie-2 august 2015 va avea loc la Sibiu cea de-a zecea editie a festivalului ARTmania, un proiect cultural care nu a luat pauza in nicio vara incepand din 2006. Cetatea medievala a Sibiului imbraca din nou haine rock si asteapta publicul dedicat din Romania si tarile invecinate la final de iulie la aniversarea ARTmania Festival Sibiu.

Vineri, 31 iulie 2015, in Piata Mare, va concerta Anathema, Saturnus si Enemy of Reality, iar sambata, seara legendelor Clan of Xymox si Apocalyptica la aniversarea ARTmania Festival, va fi deschisa de Numph, un proiect tanar, devenit model de urmat pentru calitatea muzicii dezvoltate in zona progressive rock. In acest an nu vor fi necesare bilete de acces pentru participarea la concertele derulate in Piata Mare.

In completarea celor doua zile de concerte rock cu acces gratuit organizate in weekend in Piata Mare, in cadrul festivalului vor avea loc in saptamana festivalului concerte in diverse locatii, proiectii de filme organizate in parteneriat cu Muzeul National Brukenthal si Dracula Film Festival, chiar si o etapa a competitiei internationale Global Battle Of The Bands pentru promovarea artistilor autohtoni.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top