Noutăți și comunicate

2 Vives Symphony & Laura Bretan concerteaza la Hard Rock Cafe

19 iulie 2017
2 Vives Symphony & Laura Bretan concerteaza la Hard Rock Cafe
Miercuri, 19 iulie 2017, de la ora 21:00, sunteti invitati la concertul 2 Vibes Symphony de la Hard Rock Cafe, un show unic în România.



2 Vibes Symphony este un proiect nou, având ca membrii pe Ciprian Rogojan, fondator al formației SISTEM, și Alexandru Anastasiu, câștigător al marelui premiu Yamaha la vibrafon.

Alături de cei 2, conceptul 2 Vibes Symphony include un cor cu orchestră și o voce feminină.

"Ne propunem să aducem pe scenă muzică de film îmbinată cu un show vizual și unul de percuție, toate puse în practică cu ajutorul instrumentelor melodice: vibrafon și marimbafon. Vom reinterpreta teme celebre ale unor trupe consacrate precum: Metallica, Safri Duo, Nirvana, dar și teme din folclorul autentic." - 2 Vibes Symphony

Un concept format din 15 muzicieni, povestea acestui spectacol va fi proiectată în timpul concertului pe un panou led de 6/4m. Totodată, concertul va fi filmat cu 4 camere și disponibil online pe http://www.enjoytv.ro.

Alături de ei, pe scena Hard Rock Cafe, se va afla Laura Bretan, faimoasa tânără cu voce de operă care a câștigat premiul cel mare la "Românii au talent". La scurt timp după, artista de doar 15 ani a reușit să impresioneze și jurații versiunii americane și să termine pe locul 2 în cadrul "America's Got Talent".

Bilete:
Categoria 1 - 50 lei (loc la masă în fața scenei)
Categoria 2 - 35 lei (loc la masă în sala)

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țară și la restaurantul Hard Rock Cafe.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top