Noutăți și comunicate

20 Years of Korn la Alternative Hour

24 august 2015
20 Years of Korn la Alternative Hour
Luni, 24 august 2015, de la ora 22:00, sunteti invitati sa fixati televizorul pe Music Channel, pentru interviul cu James „Munky” Shaffer, chitaristul trupei KORN, cu care Hefe a stat de vorbă cu ocazia primului concert susținut la București de renumita trupă americană de nu metal.

Doar la Alternative Hour vei afla ce a însemnat reîntâlnirea trupei cu publicul din România, după performance-ul din 2010 de la festivalul Peninsula (Târgu Mureș), dar și experiența turneului mondial `KORN 20`, care a readus în atenție albumul lor de debut, lansat acum 20 de ani.

http://www.korn.com

http://www.facebook.com/korn

Alternative Hour este un TV Show dedicat muzicii și culturii alternative, difuzat pe Music Channel, în fiecare luni la ora 22.00 și în reluare joi la ora 23.00.

Alternative Hour îți dă întâlnire săptămânal cu cele mai reprezentative nume ale vieții artistice naționale și internaționale, te ține la curent cu evenimentele și cele mai updatate trenduri prin intermediul invitaților intervievați și îți propune un playlist variat, un fusion între curentele alternative consacrate și cele mai noi experimente ale underground-ului.

http://www.facebook.com/fanpagemusicchannel

http://www.1music.ro.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top