Noutăți și comunicate

20 de ani de Scandal - concert aniversar în Club Quantic

18 aprilie 2018
20 de ani de Scandal - concert aniversar în Club Quantic
Sâmbătă, 2 iunie 2018 sunteţi invitaţi în Club Quantic de la ora 19:30, la un concert aniversar al trupei Scandal - 20 de ani.



SCANDAL este, alaturi de Zob, probabil cea mai reprezentativa trupa punk rock romaneasca inca activa. Dupa ce trupa s-a relocat la Londra si-a lansat un album excelent, extrem de bine primit de media si de public, a venit vremea sa se intoarca acasa si sa aniverseze alaturi de prieteni cei douazeci de ani petrecuti in slujba muzicii de protest. 

Nemuritorul imn punk anti-militie "Patrula" se va auzi din nou la Bucuresti, alaturi de piesele de pe noul album "On a Roll". Va fi o adunare intre si pentru prieteni vechi si noi, pentru ca nimeni nu este ilegal, toata lumea e binevenita, oameni care ii cunosc pe 'scandalagii' sau vor sa ii cunoasca acum. O aniversare de 20 de ani e ca o viata de om, cu bune si cu rele, si ne dorim sa ne aducem aminte despre cum era, cum e si cum va fi impreuna! Pe 2 iunie, adunarea se da la Quantic pentru ca "E vreme, vreme de Scandal"

Evenimentul aniversar este un concert exclusiv, cei patru 'scandalagii' vor veni direct de la Londra pentru aniversare. Alaturi de ei vor evolua alte doua trupe ce vor fi anuntate in viitorul apropiat. Ne dorim ca evenimentul sa continue pana dimineata cu sprit, bere si voie buna pe ritmuri nebune de punk rock, oi! si ska, mai multe detalii in curand!

Biletele sunt disponibile in exclusivitate pe www.iabilet.ro - primele 50 de bilete la pretul special de 30 de lei, ulterior pretul biletelor va fi de 40 de lei pana pe data de 31 mai, urmand ca la intrare, in ziua concertului, biletele sa coste 50 de lei. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.



Concertul aniversar SCANDAL este o productie Axa Valaha Productions cu sprijinul Metalfan RomaniaMETALHEADSport Total FMGreen Sound TeamMidnight BurstDin ÎntunerecUndergroundMusic.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top