Noutăți și comunicate

20 de zile de presale la concertul Godsmack

5 ianuarie 2015
20 de zile de presale la concertul Godsmack
Godsmack, una dintre cele mai apreciate formații de heavy metal din Sua, vor ajunge anul acesta și în România, pe 27 iunie 2015 la Arenele Romane pentru a susține un concert cum numai ei știu să o facă.



Arenele vor răsuna atât cu piesele lor celebre cum ar fi I Stand Alone, Voodoo, Awake sau Sick of Life cât și cu cele de pe cel mai nou album, 1000hp. Biletele se află deja în vânzare prin rețeaua Eventim la prețul promoțional de 125 de lei, ofertă care mai este valabilă doar 20 de zile, până pe data de 25 ianuarie.

Cu 6 albume lansate până în prezent, Godsmack se mențin în continuare în topurile Billboard din State. Ultimul lor material discografic intitulat 1000hp a ajuns pe poziția 3 în Billboard 200 și pe primul loc în Us Billboard Hard Rock Albums.



Fanii trupei americane vor trebui să se grăbească până pe 25 ianuarie 2015 să beneficieze de oferta promoțională pentru unul dintre cele mai așteptate concerte ale verii.

După data de 25 ianuarie, biletele sunt disponibile la prețul de 145 lei urmând ca în ziua evenimentului prețul să devină160 de lei.

https://www.youtube.com/watch?v=OYjZK_6i37M

Concertul Godsmack în premieră în România este organizat de Phoenix Entertainment.


Evenimente recomandate

Top