Noutăți și comunicate

50 de ani alaturi de Scorpions

16 iulie 2016
50 de ani alaturi de Scorpions
Sambata, 16 iulie 2016, renumitul grup german SCORPIONS revine în Bucuresti la Romexpo pentru a celebra alaturi de publicul roman aniversarea a 50 de ani de activitate sub egida turneului mondial - Return To Forever / 50th Anniversary Tour!

in 16 iulie 2016, la Romexpo, Scorpions va sustine un concert memorabil in care hit-urile devenite deja imnuri vor reprezenta punctul culminant: Still Loving You, Wind Of Change, Rock You Like a Hurricane, Send me an Angel sunt doar cateva dintre melodiile pe care fanii le vor asculta live.

Pe langa efectele spectaculoase si decorurile create special pentru acest eveniment, grupul promite multe alte surprize pentru publicul roman, intr-un concert marca Best of Life.

In cei 50 de ani de cariera, Scorpions a devenit una dintre cele mai apreciate formatii rock ale Europei si a inspirat fiecare generatie, nenumarati artisti urmandu-le pasii. Succesul de care se bucurä trupa este exprimat atât prin cele peste 100 de milioane de albume vandute la nivel mondial, cat si prin nenumaratele premii castigate, grupul originar din Hannover cucerind publicul din toate colturile lumii prin sutele de concerte sustinute în fala milioanelor de fani.

Mii de momente magice au consolidat reputatia Scorpions, ca una dintre putinele trupe ce au iesit în evidenta de-a lungul timpului, flind o trupa de referinta in muzica rock internationala.

Organizatorii au pus la dispozitia publicului 4 categorii de bilete, dintre care 1 categorie la pret promotional:
- Diamond circle: 270 Lei
- Golden circle: 205, 20 Lei
- G.A. : 172, 80 Lei
- Early Bird (promo G. A.) : 145, 80 Lei

Biletele sunt disponibile prin reteaua Eventim online pe http://www.eventim.ro.

Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top