Noutăți și comunicate

9.7 Richter si Arthur vor canta cu ACCEPT la Arenele Romane

2 decembrie 2015
9.7 Richter si Arthur vor canta cu ACCEPT la Arenele Romane
Luni, 14 decembrie 2015, unul dintre cele mai sonore nume ale scenei heavy metal internationale, headlinerii de la Wacken 2014, germanii de la ACCEPT, sosesc in Romania la Arenele Romane din Bucuresti pentru a prezenta fanilor showul “Blind Rage over Romania” ! Inca doua trupe vor canta alaturi de germani: 9.7 Richter si Arthur.



Nu uitati ca pana pe 5 decembrie mai gasiti bilete la pretul de 70 de lei, apoi acestea se fac 80 si ca mai sunt doar cateva bilete Golden Circle in fata scenei, de gasit pe iabilet.ro, eventim si myticket.



9.7 RICHTER este una dintre putinele promotoare ale genului heavy metal modern din Romania, cu o abordare diversificata, un sunet adus la zi si influente atat clasice, cat si contemporane. Cel mai nou release discografic al trupei, albumul GROUND ZERO, lansat in 2014 sub egida Universal Music Romania, s-a bucurat de aprecieri pozitive din partea presei de specialitate. In ultimii doi ani, 9.7 RICHTER a impartit scena cu unele dintre cele mai mari nume ale metalului international: Judas Priest, Helloween, Testament si Tim "Ripper" Owens.



ARTHUR este o descoperire recenta METALHEAD si promite multe. Proiectul s-a fondat dupa ce trupa Interzis si-a incetat activitatea de peste 10 ani, incununata de de doua albume scoase la A&A Records, atunci cand chitaristul Eugen Arthur a hotarat sa porneasca o cariera solo. Dupa showul de senzatie din cadrul festivalului Metalhead Meeting unde a cantat in fata a catea mii bune de oameni, ARTHUR au fost selectati sa deschida si showul marelui chitarist Jan Akkerman de la Hard Rock Cafe. Showul de la Arenele Romane va fi sustinut in formula cu band.



Cu 14 albume la activ si mii de concerte in toata lumea, pionieri in dezvoltarea stilurilor thrash, speed si heavy metal, ACCEPT vor prezenta pe 14 decembrie in cortul incalzit al Arenelor Romane cantece de pe noul album “Blind Rage” in cadrul unui playlist foarte variat care va include si piese de pe albumele care i-au facut celebri precum Balls to The Wall, Metal Heart, Princess of the Dawn, Teutonic Terror sau Stalingrad!

Pe 14 decembrie, ACCEPT ajunge din nou in Romania la Arenele Romane din Bucuresti !

Bilete earlybird se gasesc pana pe 4 decembrie pe http://www.iabilet.ro si in retelele iaBilet, Eventim si Myticket (Muzica, IQ BOX, Say Shop, Perfect Tour, VGeneration, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului) la pretul special de 70 de lei alaturi de un numar limitat de bilete Golden Circle in fata scenei la pretul de 120 de lei. (doar 250 de bucati)

Dupa epuizarea acestora pe 5 decembrie, biletele acces general vor costa 80 de lei pana pe 14 decembrie si 100 de lei in ziua concertului la intrare.

In ziua concertului, la intrare, biletele Golden Circle in fata scenei, vor costa 150 de lei in limita locurilor disponibile.



Un eveniment marca METALHEAD recomandat de ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top