Noutăți și comunicate

A Vision Of Mercury pe 27 martie la Hard Rock Cafe – doua categorii de bilete epuizate!

19 martie 2015
A Vision Of Mercury pe 27 martie la Hard Rock Cafe – doua categorii de bilete epuizate!
Joseph Lee Jackson, care a concertat pe Wembley, pe impresionantul Millenium Stadion din Cardiff si a primit, alaturi de trupa sa, premiul pentru cel mai bun tribut din Marea Britanie, aduce pe 27 martie, magia electrizanta a unui show Queen la Hard Rock Cafe, iar biletele Vip si biletele din categoria 1 pentru concertul sau din Bucuresti deja s-au epuizat!

Cei care inca nu au intrat in posesia unui bilet pentru concertul programat la Hard Rock Cafe pe 27 martie mai au la dispozitie un numar limitat de bilete, din categoria 2, cu loc la masa, in sala, la pretul de 60 lei. Biletele se gasesc la Hard Rock Cafe, in oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio semnalizate "bilete.ro", magazinele Germanos si online pe http://www.bilete.ro. Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

Vino sa asculti live "We Are The Champions", "I Want It All", "Somebody To Love", "A Kind Of Magic, " "I Want To Break Free" si multe alte hituri Queen!



Solist si actor profesionist cu peste 20 de ani de experienta, Joseph Le Jackson performeaza ca impersonator Freddie Mercury de mai bine de 15 ani, a primit numeroase distinctii pentru autenticitatea prestatiei si a cantat in fata lui Roger Taylor, Brian May si membrilor familiei lui Freddie Mercury, la ceremonia de dezvelire a primului monumet dedicat memoriei starului in Marea Britanie.

Joseph Lee Jackson, aduce in fata publicului un show dinamic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei mai spectaculosi solisti din istoria rockului.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top