Noutăți și comunicate

A inceput turneul european al trupei Nervosa

3 iunie 2016
A inceput turneul european al trupei Nervosa
A inceput turneul european al trupei Nervosa
A inceput turneul european al trupei Nervosa
Azi, 3 iunie, se lanseaza oficial cel de-al doilea album al formatiei braziliene Nervosa. Materialul se numeste "Agony" si apare sub emblema uneia din cel mai cunoscute case de discuri europene: Napalm Records.

Tot astazi a inceput si turneul de promovare, un turneu urias, care deja cuprinde 62 de concerte Nervosa in urmatoarele 90 de zile!

Duminica 26 iunie turneul ajunge la Bucuresti, Nervosa urmand sa sustina un concert in club Fabrica, alaturi de War-Head (Croatia), Damage Case si Pyroblast (Romania), intr-o seara 100% thrash metal.

Formata in 2010 sub emblema thrash speed metal cu influente puternice de dirty rock'n roll (gen Testament, Municipal Waste, Annihilator, D.R.I., Motorhead, Overkill, Exodus), trupa Damage Case a explodat in ultimii ani, bifand in portofoliu concerte de elita cu Grave, Entombed AD, Unleashed, Artillery, Virus, Solace of Requiem, Reactory si Inciter. In 26 iunie Damage Case sustine unul din ultimele concerte dinaintea lansarii primului album: "Rock'n'roll Justice".

Damage Case inlocuieste la Bucuresti pe Other Wise Eyes, trupa care s-a restras din turneu.

https://www.facebook.com/DamageCaseBand
https://www.youtube.com/channel/UCWP4EF7QFVpkt5oUzZlMTpg
-------------------------
CLUB FABRICA (Str. 11 Iunie nr. 50, sector 4, Bucuresti).
http://www.fabrica-club.ro

Duminica 26 iunie 2016, ora 19.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pretul biletului: 25 lei (la intrare, in seara concertului, dar se accepta si rezervari, cu plata in avans - relatii la 0722.814.991).

Mijloace de transport: tramvaiele 7, 23, 27, 47 - statia Gramont.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Pagina evenimentului pe Facebook:
https://web.facebook.com/events/498006067063540/

Eveniment Metal Under Moonlight (editia a 58-a), recomandat de Romanian Thrash Metal Club.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top