Noutăți și comunicate

A treia editie 'Iubim 2 Roti', la Romexpo

22 - 24 mai 2015
A treia editie 'Iubim 2 Roti', la Romexpo
In perioada 22-24 mai 2015, va avea loc "Iubim 2 Roti", cel mai mare eveniment din Romania dedicat atat motociclistilor, cat si scuteristilor si biciclistilor.

Festivalul, organizat de Asociatia Moto Free Riders, se va desfasura in complexul Romexpo. Timp de trei zile, pentru pasionatii de doua roti vor avea loc concerte, demonstratii si concursuri.



Cei veniti din alte orase vor avea la dispozitie un spatiu de campare dotat cu utilitatile necesare. Nu va lipsi nici cea mai mare parada de vehicule pe doua roti din Romania. Anul trecut, la parada au participat aproximativ 2.500 de motociclete si mopede si 1.700 de biciclete.

Ne asteptam la o prezenta chiar mai mare in acest an. Parada din cadrul evenimentului "Iubim 2 Roti" este gandita ca o campanie de constientizare a prezentei vehiculelor pe doua roti in trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete si isi propune sa educe participantii la trafic in spiritul respectului reciproc, al sigurantei si, nu in ultimul rand, al responsabilitatii sociale.



Pentru mai multe detalii, urmariti-ne pe:
http://www.facebook.com/freeriders.ro
http://www.facebook.com/iubim2roti
http://www.iubim2roti.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top