Noutăți și comunicate

AFLMSMP este ultimul nume confirmat alaturi de Katatonia

11 septembrie 2017
AFLMSMP este ultimul nume confirmat alaturi de Katatonia
AM FOST LA MUNTE SI MI-A PLACUT este ultimul nume confirmat alaturi de Katatonia, pe 21 octombrie 2017 la Kruhnen Musik Halle din Brasov.

Astfel, lineup-ul final este:

KATATONIA (The Great Cold Distance show)
The Ocean (special guests)
Am Fost La Munte si Mi-a Placut

La aproximativ un an de la fondarea propriu-zisă a grupului, băieții lansează primul material Full-Lenght, numit “S-a Rezolvat. Nu Se Poate”, ce va conține 9 piese exclusiv instrumentale, cu intervențiile vocale ale actriței Isabela Neamțu.

Albumul își propune să trimită ascultătorul într-o stare de relaxare dar și de conflict, acesta făcând referire prin intensitatea fluctuantă si titlurile pieselor la diversele trăiri si întamplări pe care oamenii le întâmpină în viața de zi cu zi.

In acest moment, jumatate din biletele disponibile pentru eveniment au fost deja achizitionate. Biletele pot fi achizitionate in reteaua Bilete.ro, in format print cat si fizic in magazinele InMedio, Germanos sau de la celelalte puncte de vanzare partenere Bilete.ro (Casieria Metrou Unirii 1 Bucuresti). Biletele pot fi achizitonate si in sistem ramburs. In Brasov biletele pot fi achizitionate de la Kruhnen Musik Halle.

Pret / bilet:

90 lei - pana pe 20 octombrie
115 lei - in seara evenimentului, in limita numarului ramas

LINK: https://www.bilete.ro/concert-katatonia


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top