Noutăți și comunicate

Above us the waves vor concerta in Cluj si Craiova

1 - 2 noiembrie 2017
Above us the waves vor concerta in Cluj si Craiova
Trupa Above us the waves (Kavala, Grecia) va sustine 2 concerte la noi in tara, in Flying Circus Pub din Cluj-Napoca pe 1 noiembrie 2017, alaturi de Scars of a Story, si in Craiova, pe 2 noiembrie 2017, alaturi de trupa Bloodway.

Prima etapă a turneului "Rough on High seas" are ca scop să aducă un gust al viitorului său album (interpretat în totalitate) pentru apreciantii muzicii extreme de calitate.

"Above us Waves" este o formatie de cinci oameni din Kavala, Grecia. Sunetul lui A.U.T.W. contine elemente de death metal melodic si hardcore concentrate pe riff-uri grele si melodii puternice.
Trupa a fost creata in 2009 de Vasilis (Chitare), iar dupa cateva schimbari, Dinos (Bass), George (Guitars), Vangelis (Vocal) si Stratos (Drums) au incheiat gama actuala.
În urma unui demo cd (2009), un promo EP (2011) și multe emisiuni live, A.U.T.W. au lansat albumul lor de debut "Anchors Aweigh", prin intermediul etichetei de la Atena, GR pe baza Dresphoria Industries. Albumul a câștigat recenzii excelente și a fost prezentat pe RockHard, Metal Hammer și a fost, de asemenea, ales ca fiind unul dintre cele mai importante versiuni de metal din Grecia din 2013, realizate de revista Sonik.
Spectacolele lor energice vii le-au câștigat o serie de spectacole în continuă creștere și numeroase spectacole de top și turnee în jurul Greciei și Europei de Sud-Est. De asemenea, au apărut ca sprijin pentru trupe bine stabilite precum Unearth, Comeback Kid, Caliban, Defeater, Rotting Christ, Paul Di Anno, Septic Flesh etc. și au apărut la festivaluri precum Rock-Off (Istanbul, 2014) cu Megadeth, HIM, Gojira, Amon Amarth etc. și ca titlu principal al festivalurilor grecești (Defcon, New Long etc.).
2017 a gasit trupa in studio, care lucreaza la al doilea album intitulat Rough in High Seas. Ultimul lor efort, amestecat și stăpânit de Jay Maas (Defeater, Bane, Vanna, Capsize și altele), marchează un pas înainte pentru sunetul formației, concentrându-se pe un sunet mai organic, versuri și compoziții intense, păstrând însă abordarea lor melodică intacta și este programată pentru lansare în noiembrie 2017 prin intermediul Made of Stone.

http://autw.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/autwband/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top