Noutăți și comunicate

Actrita Emilia Popescu este invitata la „Taxi – 15 ani”

4 martie 2014
Actrita Emilia Popescu este invitata la „Taxi – 15 ani”
Au ramas mai puțin de două săptămâni până în ziua în care trupa Taxi va sărbători 15 ani de existență. Spectacolul aniversar va avea loc în data de 17 martie 2014 la Sala Palatului. Până atunci, trupa continuă să dezvăluie invitații împreună cu care va urca pe scenă. Așadar, alături de Maia Morgenstern, Marius Forea Vizante, Corul Madrigal, Cornelia Tihon, grupul de copii "Do Re Mi", trupa Taxi este onorată să anunțe prezența actriței Emilia Popescu.


Iată declarația domniei sale:

"Sunt foarte surprinsă că Dan Teodorescu s-a gândit și la mine. Sunt foarte bucuroasă să particip la această sărbătoare pentru că în peisajul muzical actual trupa Taxi este specială. Se remarcă prin inteligență, umor fin și o totală lipsă de vulgaritate - lucru foarte rar.
La mulți ani, Taxi!



Spectacolul va începe în jurul orelor 20:00, iar accesul în incinta Sălii Palatului este permis începând cu orele 19:00. Accesul copiilor sub șase ani este gratuit, dacă părinții sunt dispuși să îi țină în brațe.

Biletele sunt disponibile prin Rețeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe http://www.eventim.ro/ro/bilete/taxi-15-ani-bucuresti-sala-palatului-342505/event.html.

Mai multe detalii despre spectacol puteți afla urmărind pagina de Facebook a trupei: https://www.facebook.com/trupaTAXI.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top