Noutăți și comunicate

Adi Despot, Alexandra Usurelu si Ioan Gyuri Pascu se alatura concertului PROCONSUL - DUETE

25 aprilie 2016
Adi Despot, Alexandra Usurelu si Ioan Gyuri Pascu se alatura concertului PROCONSUL - DUETE
Sâmbătă, 07 mai 2016, are loc concertul PROCONSUL DUETE, în Berăria H. Pentru că 17 ani de cântat nu sunt puțini, vrem să-i sărbătorim cum se cuvine! Alături de noi, ca parte din #PovesteaNoastră și din concertul PROCONSUL DUETE, vor fi prietenii noștri și artiștii de excepție: Alexandra Ușurelu, Adi Despot, AMI, Ioan Gyuri Pascu, Alexandra Crăescu, Răzvan Simion, dar și un invitat surpriză.



Îți spunem, ca să știi, că până pe 27 aprilie poți lua bilete la concert la preț redus. La câte surprize frumoase ți-am pregătit, sigur îți vei dori să iei parte la #PovesteaNoastră, în capitolul pe care îl vom scrie pe 7 mai, la Berăria H. Îți poți lua bilet de pe Bilete.ro sau de pe IaBilet.ro.

Alexandra Ușurelu vă va topi inimile cu vocea ei caldă, Adi Despot vă va da energie pentru întreaga seară, AMI vă va cuceri cântând melodia ei preferată, Ioan Gyuri Pascu vă va molipsi cu voie bună, Alexandra Crăescu vă va insufla pasiunea pentru muzică, iar Răzvan Simion vă va surprinde cu vocea lui. Invitatul surpriză al serii va avea grijă să aveți o seară de neuitat și să vă distrați pe cinste!

Noi ne vedem sâmbătă, 7 mai, la o bere cu prietenii! Hai și tu, cu gașca ta de prieteni!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top