Noutăți și comunicate

Agora DBE la Brasov

20 iunie 2013
Agora DBE la Brasov
Brasovul a fost punctul de plecare pentru DonisArt, spre sfarsitul anului 2007. Cateva luni mai tarziu, pe 19 aprilie, 2008, am organizat primul eveniment, "Magical Medieval Evening", invitatii fiind prietenii nostri de la Arcana:

http://www.youtube.com/watch?v=ICugbh3K52E&list=PLpB2wbZBn1eVisv21ejkjRwWjV7021pdM

In acest frumos oras am organizat pe parcursul anilor 11 evenimente dragi noua si, spre sfarsitul anului, ne vom intoarce in Brasov cu o reala provocare pentru toti cei ce ascultau cu interes Dark Metal-ul melancolic si romantic, in urma cu cca 15 ani. Credem ca va fi o surpriza, pentru ca trupa in discutie nu a mai cantat in Romania si nici nu va sustine in acest an decat doar 2 concerte, avand in spate un motiv bine intemeiat. Detalii vor urma in curand"¦

Dar, pana atunci, ne vom intalni sub conceptul Agora DBE, joi, 20 iunie 2013, la ora 20:00, in lobby-ul Pensiunii Leo, acolo unde, de fiecare data, am petrecut zile si nopti de neuitat.

Dupa Bucuresti, Cluj Napoca si Timisoara, nu aveam cum sa nu poposim si in orasul de sub Tampa!

Vom sta putin de vorba, vom asculta pareri si propuneri pentru DBE 5, vom petrece 2-3 ore la un pahar de vorba si cu o cana DBE in fata.

Vine cine simte, vrea si poate, noi vom fi acolo pentru o placuta revedere.

Sursa : DonisArt
http://www.kogaionon.com
http://www.darkbombasticevening.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top