Noutăți și comunicate

Agora lanseaza primul album de studio

21 mai 2015
Agora lanseaza primul album de studio
Joi, 21 mai 2015, trupa Agora își lansează primul album full-length in Mojo. Împreună cu Agora vor urca pe scena prietenii de la Scame.

Pret bilet 10 ron (CD inclus in pret)
Adresa Mojo : Str. Gabroveni, Nr. 14, București.



Albumul se numește O Meritam si conține 10 piese înregistrate in studioul Sysound din București. Muzica de pe acest album trece de la rock alternativ la reggae, de la punk rock la ska pe ritmuri alerte de dans nebun. Versurile sunt de implicare sociala, acide si tăioase.



Agora

Agora este o trupa formată din patru oameni diferiți ca vârste, obiceiuri și vieți cotidiene, dar uniți prin dorința de a cânta, de a face ceva nou și de a-și spune propriile păreri (poate neortodoxe dar cu siguranță venite din inimă) în fața publicului larg. Agora cântă rock alternativ în ritm de dans. Punk cu riff-uri de pian. Reggae cu versuri violente. Rock 'n Roll în căutare de soluții.



Scame

Formație relativ nouă pe scena underground românească, Scamele împing spre gândire critică, scepticism sănătos, minte deschisă și conștientizarea granițelor create de mentalul colectiv și individual. Punând mai mult întrebări decât oferind răspunsuri, Scame, la modul generic, reprezintă ideile, părerile, și gândurile noastre.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top