Noutăți și comunicate

Alin Tudor, cel mai bun barman Hard Rock Cafe din Europa

8 noiembrie 2013
Alin Tudor, cel mai bun barman Hard Rock Cafe din Europa
Alin Tudor, castigatorul titlului de cel mai bun barman al restaurantelor Hard Rock Cafe din Europa, va reprezenta Romania in finala primei editii a concursului BARrocker din Florida, de la inceputul anului viitor.

Pana sa se califice in cursa pentru marele titlu de cel mai bun barman al intregii retele Hard Rock International, Alin Tudor a castigat mai intai semifinala pe Europa de Est din Polonia, unde a surclasat reprezentanti ai cafenelelor din Budapesta, Varsovia si Cracovia, iar apoi finala pe Europa din Germania, unde a castigat in fata concurentilor din Mallorca si Gotheburg.

Criteriile pe baza carora a fost desemnat castigatorul BARrocker au fost: cunostintele teoretice, viteza de executie, precizia si acuratetea si, nu in ultimul rand, talentul de a le oferi clientilor Hard Rock Cafe un adevarat spectacol in momentul prepararii si servirii bauturilor.

La finala din Florida, din 27 ianuarie 2014, Alin Tudor, reprezentantul Hard Rock Cafe Bucuresti, va concura impotriva castigatorilor din Statele Unite ale Americii, America de Sud, Asia de Est si Orientul Mijlociu. Daca va lua marele premiu, Alin va castiga o excursie pentru doi cu toate cheltuielile asigurate, intr-una din locatiile all-inclusive ale retelei Hard Rock si, in plus, va avea cocktail-ul sau castigator inclus in meniul de bauturi Hard Rock, pentru o perioada limitata.  

2-Alin_Tudor_cel_mai_bun_barman_ETqLqnl2.png
Alin nu se afla la primul sau premiu, el fiind desemnat castigator la sectiunea Flair a concursului Barmaniada in 2011, si ocupant al locului doi la acelasi concurs, in anul 2012.

BARocker este o competitie sustinuta la nivel global de reteaua Hard Rock International, la ea participand sute dintre cei mai buni barmani din intreaga lume. Evenimentul, aflat la prima editie, confirma inca o data viziunea Hard Rock International, aceea ca angajatii sai sunt cel mai valoros atuu al companiei.

Inregistrarea finalei pe Europa a concursului BARocker din Hamburg, Germania, poate fi vazuta pe: http://www.youtube.com/watch?v=-lrU4u20Mo8&feature=youtu.be

Sursa : Streetwise Communications


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top