Noutăți și comunicate

Alternosfera continua EPIZODIA TOUR cu doua concerte la Brasov si Buzau

29 - 30 martie 2013
Turneul de promovare al celui mai recent material dicografic al trupei ALTERNOSFERA - EPIZODIA, continua in acesta saptamana cu doua concerte: la Brasov (vineri, 29 martie 2013, Club Rockstadt) si Buzau (sambata, 30 martie 2013, Cafeneaua Artistilor).

Paginile de facebook ale evenimentelor, aici:

Alternosfera EPIZODIA Tour - Rockstadt
- Brasov - Rockstadt - 29 martie 2013
http://www.facebook.com/events/476406855742190/



Alternosfera EPIZODIA Tour - Cafeneaua Artistilor
- Buzau - Cafeneaua Artistilor -  30 martie 2013
http://www.facebook.com/events/273139156150299/




Albumul EPIZODIA face parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Prima parte a acestui triptic - "Virgula", a fost lansata in luna octombrie a anului trecut. Daca "Virgula" reprezinta miezul tripticului, atunci "EPIZODIA" este intregul din irational. Cel ce al treilea album va fi lansat pana la sfarsitul anului.

Chintesenta tripticului graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (Ï€). Invaluita in trecut de misticism, constanta Ï€, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul EPISODIA isi propune sa devina inseparabil de ALTERNOSFERA si universul sau: publicul. 

Asculta aici 3 noi single-uri de pe albumul "EPIZODIA".

Alternosfera - Singuratate
http://www.youtube.com/watch?v=glfFgdCQk7c

Alternosfera - Nepoata lui Gagarin
http://www.youtube.com/watch?v=EqoiEXn8dkY

Alternosfera - Drumuri π (necunsocute)
http://www.youtube.com/watch?v=UVLce3FDAmA

Alternosfera a fost fondata in 1998. Pe parcursul anilor, formatia si-a schimbat componenta, având in prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan si Marin Nicoara. In primii ani formatia isi cauta tematica si stilul, experimenteaza cu diverse instrumente, acumuleaza experienta si inregistreaza primele demo-uri.

Primul album - "Orasul 511" a fost lansat in mai 2005 si include piesa "Wamintirile", single ce a "invadat" posturile de radio și televiziune din România. In 2007, Alternosfera lanseaza "Visatori cu plumb in ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordica" iar in 2008 lanseaza EP-ul "Flori din groapa Marianelor".

In 2012, Alternosfera lanseaza albumul "Virgula". "Arunca-mi", "Doua Eve", "Muta", au fost piese difuzate in heavy rotation, iar albumul "Virgula" a primit numeroase aprecieri. Turneul de promovare in Romania al acestui album s-a incheiat printr-un concert-eveniment la Bucuresti, in Turbohalle, unde Alternosfera a cantat in fata a peste 2 000 de fani.


Evenimente recomandate

Top