Noutăți și comunicate

Alternosfera, pentru a treia oara in concert la Arenele Romane

21 noiembrie 2014
Alternosfera, pentru a treia oara in concert la Arenele Romane
Vineri, 21 noiembrie 2014, fanii Alternosfera sunt invitati la o noua intalnire cu "cea mai buna trupa de rock a anului 2013". Concertul va avea loc la Arenele Romane (cort incalzit), in cadrul editiei-pilot a Festivalului SHINE, organizat de catre BestMusic Live Concerts.

Alaturi de Alternosfera, pe scena vor urca Coma, Bass Turbat, Argatu, Chimie, I'm The Trip, Up To Eleven.

Conform organizatorilor evenimentului, "Shine" introduce un concept nou de festival: show-urile vor fi impartite in prestatii cu live band si artisti de muzica electronica / hip hop; pana la ora 23:00 vor sustine concerte Alternosfera, Coma, Up To Eleven, I'm The Trip, urmand ca dupa aceasta ora sa intre pe scena Chimie, Bass Turbat, Argatu, pana dimineata in zori.

Sub egida "Come and Shine", BestMusic isi ia angajamentul ferm sa organizeze anual o editie in care sa aduca pe scena o serie de artisti care au marcat industria muzicala atat locala cat si internationala.

Editia din 2014, cea pilot, va avea o singura zi dar editia din 2015 se va intinde pe durata a trei zile.

Pentru evenimentul de anul acesta, biletele se pot achizitiona online, de pe http://www.iabilet.ro (plata prin card, paypal, Vodafone, ramburs) si de pe http://www.eventim.ro, dar si din retelele iaBilet, MyTicket si Eventim (Magazinul Muzica, Vodafone, Diverta, Orange, Domo, Germanos, Senia, Perfect Tour, Uman, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului). Pretul unui bilet este de 35 de lei Acces General respectiv 45 de lei Golden Circle iar in ziua concertului 40 respectiv 50 de lei.


Facebook Event: http://www.facebook.com/events/1496694507246900/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top