Noutăți și comunicate

Anemic Disco lanseaza The Glorious Waltz Of Decay in Bazar Pub din Brasov

4 aprilie 2015
Anemic Disco lanseaza The Glorious Waltz Of Decay in Bazar Pub din Brasov
Sambata, 4 aprilie 2015, Anemic Disco isi lanseaza EP-ul The Glorious Waltz Of Decay printr-un concert live in Brasov care incepe la ora 21:00 in Bazar Pub avandu-i ca invitati pe bucurestenii de la Pandrea.

Support act: 10 lei.
Fb event: https://www.facebook.com/events/1384764101845856/
Video preview: https://www.youtube.com/watch?v=3bRFBXIThog



Anemic Disco este o trupa din Brasov, care a luat fiinta cam acum 4 ani. Trupa isi are radacinile in punk-rock, avand un sound influentat de grunge, shoegazing, post-punk si post-rock.

La circa 2 ani de la infiintare, trupa devine activa pe scena underground, si, de asemenea, apar si primele incercari de studio. Se nasc primele piese, intr-un ritm relaxat, punandu-se accent pe sound, pe detalii, pe texturi. In 2012, apare piesa Blow, produsa intr-o maniera do-it-yourself. O vreme, trupa concerteaza in mare parte in Brasov, alaturi de formatii locale cum ar fi I Stared Into The Forest, The Dignity Complex, Syringe Factory/Omephis, Kryptonite Sparks, Coins As portraits, Breathelast, The Boy Who Cried Wolf, Bastos, Drop Out Of Life si Killer Victim, sau trupe straine, ca Featuring Yourself, The Hepcats, Despite Everything, Seehearspeak. In vara lui 2014, in urma unui concurs organizat de producatorul Marius Costache, Anemic Disco inregistreaza 4 piese impreuna cu acesta.

Cam in aceeasi perioada, formatia incepe sa concerteze si in Bucuresti, cu trupe ca Pandrea, Faunlet, Naveta Spatiala. Bastos, Wooldozer, Just Another Lie, Vodka Juniors. La sfarsitul lui 2014, apare si primul rod al colaborarii cu Marius Costache, piesa Metal Mannequins, insotita de un videoclip produs de asemenea de acesta.

Ultima aparitie live are loc in Cluj-Napoca, impreuna cu Nava Mama.

In mai putin de o luna, Anemic Disco va lansa primul Ep intitulat "The Glorious Waltz Of Decay", care va cuprinde inca 3 piese, pe langa Metal Mannequins.

In continuare, Anemic Disco lucreaza la piese noi si planuieste sa intre in studio la vara.

Pandrea Fb: https://www.facebook.com/pandrea666?fref=ts

Video Anemic Disco:
https://www.youtube.com/watch?v=HJNZg7xSW3A

Video Pandrea:
https://vimeo.com/77673588

Un eveniment sustinut de Romanian Rock Radio !


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top