Noutăți și comunicate

Aura a castigat The Road To Kavarna si va canta la Kavarna Rock Fest 2014!

18 iunie 2014
Aura a castigat The Road To Kavarna si va canta la Kavarna Rock Fest 2014!
S-au anuntat rezultatele finale ale concursului The Road To Kavarna, iar Aura este una dintre cele doua fomatii ce vor ajunge pe scena din Bulgaria.

Dupa aflarea vestii, Aura a spus, debordand de energie si incantare: "2014 este anul nostru! Am inceput in forta anuntand ca va iesi pe piata primul nostru album, The Rock Chick, am continuat cu semnarea contractului de distributie cu Universal, a urmat incendiarul concert de lansare, am urcat pe aceeasi scena cu Dave Evans, realizam singurul reality show al unei trupe rock din tara noastra, iar acum ajungem la Kavarna Rock Fest, unul din cele mai tari festivaluri din partea aceasta a Europei!" "Si suntem abia la jumatatea anului...", a completat chitaristul Mihai Danciulescu, semn ca entuziasmul solistei este contagios.



Daca la showul de lansare din luna martie Aura a aratat ca este "a badass girl, " cu prezenta scenica puternica si voce pe masura, cu un cuvant de spus pe scena rock din Romania, acum trupa a castigat sansa unica de a-si duce forta de "Rock Chick" si dincolo de granitele tarii. In acest context, Aura multumeste organizatorilor concursului The Road To Kavarna - respectiv Asociatia Best Music & Kavarna Festival - si incheie cu un mesaj adresat publicului: "Multumim! Sunteti stelari!"

Aura este cel mai de succes proiect rock cu voce feminina din Romania. Trupa a lansat in luna martie primul albumul "The Rock Chick, care inseamna concretizarea discografica a unui destin marcat de iubirea nestavilita pentru libertate, individualitate si nonconformism.

Showurile Aura dezvaluie toate fetele unei Rock Chick: Aura poate fi demonic de provocatoare cu piesa "Delir, " si angelica pe parcursul piesei "Aura, " isi arata fata de "bikerita, " cu o intrare in scena demna de o parada moto si face publicul sa viseze la libertate pe acordurile piesei "Ingeri pe motoare, " apoi pune stapanire pe inimile spectatorilor, din postura de "Serif Stelar". Aura cucereste cu prezenta magnetica si timbrul vocal unic, ce aminteste de influxiunile lui Pink si cutezanta vocala a solistei din trupa Heart.

Iar daca inca nu ati experimentat un concert Aura si nu sunteti familiarizati cu cei patru muzicieni, urmariti materialul de prezentare de mai jos si nu pierdeti ocazia urmatoare de ai-i vedea live:

http://youtu.be/okWp9d2eCfM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top