Noutăți și comunicate

Aura – contract cu Universal Music Romania

19 martie 2014
Aura – contract cu Universal Music Romania
Trupa Aura marcheaza lansarea albumului "The Rock Chick" cu o performanta notabila: formatia, ce este cotata ca cel mai de succes proiect cu voce feminina din tara noastra, confirma acest statut prin semnarea unui contract cu Universal Music Romania

Aura spune: "suntem foarte mandri ca muzica noastra va ajunge la cei care o apreciaza prin intermediul unui distribuitor de talie mondiala si ne simtim onorati sa colaboram cu un nume precum Universal, care inseamna ceva oriunde in lume."

Pregatirile pentru showul Aura care va avea loc joi, 20 martie 2014, in The Silver Church au intrat in linie dreapta, iar Aura asteapta cu emotie si frenezie intalnirea cu publicul: "vom face un show rock in toata puterea cuvantului, in care vom avea de toate: efecte pirotehnice, proiectii video, invitati unul si unul" spune solista care, ca o adevarata "rock chick" va schimba 5 tinute spectaculoase, pe parcursul serii.

Dupa concert spectatorii sunt asteptati la o sesiune de autografe, chiar la standul de merchendise al trupei, amenajat in Silver Church. 

Intrarea va fi libera, accesul se va face de la ora 20.00, iar concertul va incepe la ora 21.00.

Cele 10 melodii de pe primul album Aura sunt deja cunoscute publicului si pot fi ascultate in continuare pehttp://www.auramusic.co. Prima piesa care a beneficiat de un videoclip este "Serif stelar". Clipul a fost filmat toamna trecuta, si a beneficiat de o productie impresionanta ce a necesitat aparate de filmat si drone zburatoare de ultima generatie. 

http://youtu.be/zvG_-3zzk-0 

In prezent Aura inseamna:
Aura - voce
Mihai - chitara
Cristian Tibi - bass
Razvan Staicut - tobe


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top