Noutăți și comunicate

Aura la un pas de a urca pe scena Festivalului de la Kavarna

11 iunie 2014
Aura la un pas de a urca pe scena Festivalului de la Kavarna
AURA s-a calificat in finala concursului organizat de Metalhead : "Canta la festivalul Kavarna Rock din Bulgaria" ce va avea loc in aceasta sambata pe 14 iunie 2014 la Club Fabrica!

AURA, cel mai de succes proiect rock cu voce feminina din Romania, este la un pas de a-si indeplini visul si anume de a canta pe scena festivalului Kavarna Rock din Bulgaria ce va avea loc intre 27-29 iunie!

Finala concursului va avea loc sambata iar intrarea este libera. Conform regulamentului, din cele 6 trupe finaliste, se vor alege 2 in urma votului juriului dar si al publicului.

Frumoasa Aura, suprenumita si Alba ca Zapada scenei rock, spune: "va fi un eveniment spectaculos, un show absolut, in care rutina nu are ce sa caute! Numai gandul de a urca pe aceeasi scena cu Europe, Helloween si Gotthard ne ambitioneaza si ne determina sa fim sambata mai buni ca niciodata! Veniti in Fabrica sa fiti alaturi de noi, sa ne votati iar noi promitem sa va luam cu noi la Kavarna!".

Specializata in montaje video prin clipurile desavarsite dar si Reality Show-ul - AURA, trupa ne-a pregatit alaturi de AERIAL DREAMS un teaser ce invita publicul la finala concursului organizat de Metalhead!

2-Aura_la_un_pas_de_a_urca_pe_sc_QCBnhMAqE5.jpgCele 10 melodii de pe primul album AURA sunt deja cunoscute publicului si pot fi ascultate in continuare pe http://www.auramusic.co. Prima piesa care a beneficiat de un videoclip este "Serif stelar". Clipul a fost filmat toamna trecuta, si a beneficiat de o productie impresionanta ce a necesitat aparate de filmat si drone zburatoare de ultima generatie.

In prezent AURA inseamna:
Aura - voce
Mihai - chitara
Cristian Ion- Tibi - bass
Razvan Staicut - tobe


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top