Noutăți și comunicate

Balaur si Coiot vor canta la concertul Requiem for a drummer's dream din Targoviste

24 mai 2014
Balaur si Coiot vor canta la concertul Requiem for a drummer's dream din Targoviste
Balaur si Coiotu', membri ai formatiei Trooper, vor urca pe scena sambata, 24 mai 2014, in Pub Fiord din Targoviste cu ocazia concertului caritabil organizat in memoria tobosarului Rares Bratu.



Cei doi se numara printre cei care au vazut evolutia lui Rares in spatele tobelor inca de la inceput si au oferit constant trupelor din care a facut parte ocazia de a canta in deschiderea concertelor Trooper. Ultimul concert al lui Rares alaturi de trupa sa Wilder a fost in deschiderea Trooper, in clubul Jukebox in data de 2 noiembrie 2012. Wilder castigase concursul Rocklaureat si ar fi trebuit sa plece in turneu national alaturi de Trooper.

Sambata, incepand de la ora 19:00 vor mai urca pe scena trupele Colaps, The Crush, C.O.D., Chrom Dioxid si Wilder, trupa care isi va incheia activitatea in acelasi loc in care a avut primul concert.

Intrarea la acest concert este libera, dar incurajam donatiile, banii stransi urmand a fi folositi pentru achizitia unui set de tobe ce va fi donat unui tanar talentat. De asemenea, se vor putea achizitiona bete de tobe cu semnatura lui Rares, tricouri create special pentru acest eveniment si albumul de debut al Wilder. Banii stransi se vor adauga celor 3.267 de lei obtinuti in urma concertului ce a avut loc in Fabrica in data de 17 mai.

Requiem for a drummer's dream este un proiect muzical caritabil organizat in memoria lui Rares Bratu, tobosarul trupei Wilder, care a decedat la varsta de 18 ani. Scopul acestui proiect este de a strange bani pentru achizitia unui set de tobe ce va fi donat unui tanar talentat.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top