Noutăți și comunicate

Behemoth – mesaj pentru publicul din Romania

6 august 2014
Behemoth – mesaj pentru publicul din Romania


Cu o saptamana inainte de startul Rockstadt Extreme Fes, Nergal - solistul trupei Behemoth, a transmis publicului din Romania un mesaj ce poate fi urmarit mai jos

 

http://youtu.be/3ee_jP3oZEE

 

 

 

Trupa poloneza Behemoth, care in iunie anul acesta a castigat trofeul Golden Gods 2014, la sectiunea"Best Album Of The Year, " ajunge saptamana viitoare in in Romania si va concerta la Rockstadt Extreme Fest vineri, pe 15 august.

 

Albumul premiat, "The Satanist" este in acest moment considerat drept unul din cele mai importante si marcante metariale metal din ultimii ani, si este unul din putinele albume care a primit o recenzie in celebrul cotidian The Guardian.

                   

Dupa ce Rockstadt Extreme Fest a fost desemnat cel mai bun festival al anului2013 inRomania, editia din acest ofera fanilor metalului extrem si mai multa muzica si distractie aproape non stop! Perimetrul festivalului va include 2 scene, pe care vor evolua pe parcursul a patru zile, 45 de trupe. Alaturi de Behemoth (Polonia) - varful de lance al scenei de metal extrem la ora actuala, pe scena festivalului vor urca si alte nume mari, precum Obituary (Sua), nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor "80, Sodom (Germania), pionierii thrashului teutonic, Katatonia (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem, Rotting Christ (Grecia), legenda elena a scenei black metal, ), Dordeduh (Ro), una din cele mai cunoscute si apreciate trupe romanesti la nivel international.

 

 

Prin prezenta trupei Behemoth pe afisul editiei din acest an, cel mai mare festival de metal extrem din Romania isi consolideaza reputatia de eveniment in cadrul caruia publicul din tara noastra are sansa sa vada cele mai apreciate trupe de gen ale momentului. Anul trecut formatia franceza Gojira, a dobandit trofeul pentru "Best Live Band, " in cadrul Metal Hammer Golden Gods Awards, apoi a sustinut primul concert din Europa de est tot pe scena Rockstadt Extreme.

 

La capitolul distractie si divertisment Rockstadt Extreme Fest in parteneriat cu Centraladeescalada.ro si  menssana-in-corporesano.com pune la dispozitia participantilor un Adventure Metal Park, cu tiroliana, tir cu arcul, trambulina elastica, panou de escalada si alte atractii. Si tot in fun zone iubitorii de suveniruri vor gasi un studio foto la minut, pus la punct de  Art Photo Studio, si un stand de tatuaje temporare, coordonat de Eli Tattoo. In cadrul festivalului se vor derula si concursuri amuzante: cea mai lunga barba, beer mile, alergarea cu sacul fiind cateva dintre ele. 

 

Cei care vor ajunge la Rasnov, in perioada 13 - 16 august, pentru a urmari Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispozitie o generoasa zona de campare, dotata cu toate utilitatile necesare pentru un sejur confortabil. Cei care nu detin un cort personal, vor avea posibilitatea sa primeasca in custodie un cort, la fata locului.

 

Doar pana duminica, 10 august, se mai pot cumpara online abonamente pentru Rockstadt Extreme Fest. Dupa aceasta data abonamente se vor mai gasi doar la locul festivalului, incepand de miercuri 13 august. Pretul ramane acelasi - 150 lei pentru 4 zile de muzica si distractie in aer liber.

 

 

Pentru detalii, program si regulament accesati: http://www.rockstadtextremefest.ro




 

 

 



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top