Noutăți și comunicate

Benetone Band aniverseaza 4 ani de concerte Live

10 mai 2014
Benetone Band aniverseaza 4 ani de concerte Live
Sambata, 10 mai 2014, BENETONE Band aniverseaza 4 ani de concerte LIVE, 4 ani de energie pura, 4 ani de aplauze, bisuri si surprize traite alaturi de cei mai frumosi fani si colaboratori. Concertul aniversar va avea loc pe 10 mai 2014, in Route 66 (Calea Victoriei, nr. 48 - 50, Bucuresti) si va aduce la un loc numerosi invitati speciali.

Concertul aniversar de anul trecut a fost deschis de foarte talentatii tineri de la Rock Force si a fost unul dintre momentele de spectacol cele mai frumoase prin care am trecut. Asasadar, BENETONE Band continua traditia de a promova reprezentantii tineri ai muzicii de calitate: in acest an trupa din deschidere care va va impresiona prin talent si entuziasm este Rock Incorporation, o formatie al carui cocktail preferat imbina mai multe genuri de rock.

Pe 10 mai 2014 BENETONE Band are placerea de a-i aduce pe scena, pentru a canta alături de ei, pe membri a doua mari formatii romanești, doua nume care au jucat pentru noi, nu doar o data, rolul de model. Dupa 4 ani petrecuti pe scena, este un cadou pe care trupa il face nu doar fanilor, ci si ei insesi. Cine sunt acesti invitati speciali va trebui sa descoperiti singuri sambata.

Cvartetul Sonore va aduce un plus de boem serii prin prezenta lor incantatoare si interpretarea inedita, alaturi de baietii de la BENETONE, a melodiilor "Stairway to Heaven" si "Viva la Vida". Olga, Teodora, Laura si Gabriela vor asigura publicului prezent experienta clasica a reinventarii muzicale.

Pe scena vor mai urca Teodora Sima (o foarte incantatoare si proaspata voce a industriei muzicale romanesti) si Thomas (fostul baterist BENETONE Band) pentru a sarbatori alaturi de Alex Porro, Mircea, Edi si Alex momentele petrecute impreunain ultimul an si nu numai.

Au trecut 4 ani de cand pasiunea pentru muzica a devenit pentru baietii BENETONE un stil de viata, o forma fireasca de a fi, un manifest. Au trecut 4 ani de concerte LIVE, de evenimente caritabile, de intalniri cu oameni frumosi si cauze in care am crezut si pe care vom continua sa le sustinem.  Va asteptam sambata, 10 mai 2014, in Route 66 pe toti cei care ne-ati fost alaturi in acesti 4 ani, precum si pe toti cei care iubiti experienta muzicii live de calitate.

De la ora 21:00 vom da startul unei seri extraordinare pe care TREBUIE sa o impartasiti cu prietenii! Pentru rezervari sunati la numarul de telefon 0735 350 350. Pretul unui bilet este de 25 RON. Pana atunci va invitam sa urmariti si mai indeaproape pagina de Facebook a BENETONE Band- asa veti fi la curent cu toate detaliile si suprizele pe care vi le pregatim. Pe una dintre ele o dezvaluim de acum: in seara concertului berea va costa doar 5 RON. Este cadoul Route 66 pentru noi si il impartim cu voi! Ne vedem pe 10 mai!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top