Noutăți și comunicate

Biletele la categoria VIP si la categoria a IV-a pentru concertul The Straits sunt aproape epuizate

22 noiembrie 2013
Biletele la categoria VIP si la categoria a IV-a pentru concertul The Straits sunt aproape epuizate
Trupa The Straits va concerta în mai puțin de 10 zile la București. Pe 1 decembrie 2013, la Sala Palatului, se vor auzi piese care au scris istorie, precum "Money for nothing", "Sultans of Swing", "Romeo and Juliet" sau  "Private Investigation", într-un spectacol de neuitat pentru fanii genului. Organizatorii informează publicul că biletele la categoria VIP și la categoria a IV-a sunt aproape epuizate, numărul acestora fiind foarte mic în momentul de față.

De Ziua Națională, pe scena Salii Palatului, vor răsuna hiturile legendarei formații Dire Straits, interpretate de doi dintre membrii originali și marcanți ai trupei: Chris White și Alan Clark, cărora li se alatură o suită de muzicieni extrem de talentați și consacrați precum toboșarul Steve Ferrone (ce a colaborat cu Eric Clapton și Slash), Terrence Reis, Michael Feet (cunoscut pentru colaborarea cu Art Garfunkel sau David Gilmour), Jamie Square și Adam Phillips (chitarist pentru trupele lui Cher sau Rod Stewart).

Dire Straits este una dintre cele mai influente formații din istorie, a cărei muzică a constiuit o inovație și o inspirație pentru multe generații de muzicieni. În 1996, trupa britanică și-a încetat activitatea, însă, în urmă cu câțiva ani, unii dintre membrii originali au decis să se reunească pentru o cauză nobilă și să reînvie spiritul Dire Straits în inimile ascultătorilor. Astfel, The Straits călătoresc în întreaga lume și împărtășesc atmosfera unui concert veritabil Dire Straits tuturor celor care nu au avut șansa să își vadă și să își audă live favoriții.

Concertul The Straits va avea loc pentru prima dată în Bucuresti și este prezentat de către Phoenix Entertainment.

Biletele rămase disponibile se găsesc la prețurile de 345, 240, 155, 105 și 65, în funcție de categorie, prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Germanos, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe http://www.eventim.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top