Noutăți și comunicate

Bodark sunt invitatii speciali ai formatiei Changing Skins in concertul din Clubul Taranului

13 noiembrie 2014
Bodark sunt invitatii speciali ai formatiei Changing Skins in concertul din Clubul Taranului
Cu ocazia concertului aniversar care sarbatoreste 3 ani de activitate a formatiei, Changing Skins ii va avea ca invitati speciali pe cei de la Bodark! Spectacolul are loc pe data de 21 noiembrie 2014, la Clubul Taranului din Bucuresti.



Cele doua trupe au cantat impreuna in cadrul evenimentului "We Are The Alternative", care a avut loc pe 9 octombrie 2014, in Club Colectiv, din Bucuresti. La show au mai luat parte si trupele Up To Eleven si White Ash.

Bodark a lansat de curand videoclipul piesei "Ne-ntorc", care poate fi vizionat mai jos. Iata ce spun membrii grupului despre concertul alaturi de Changing Skins.

"Suntem bucurosi ca putem sa sarbatorim un eveniment asa de important alaturi de prietenii nostri de la Changing Skins. Intr-o industrie muzicala in care nu supravietuiesc decat cei puternici, suntem mandri ca formatii precum Changing Skins reusesc sa razbata si sa creeze ceva frumos, durabil. Le suntem alaturi si le promitem un spectacol de zile mari!".

Videoclip "Ne-ntorc", semnat Bodark:
http://youtu.be/3q04eAWhYls



De curand, formatia Bodark a lansat albumul "Pot", care a avut parte de feedback pozitiv din partea criticii de specialitate si a fanilor. In cadrul concertului de pe 21 noiembrie, de la Clubul Taranului, unde formatia va juca rolul de opening-act, se vor putea auzi atat melodii de pe acest material, cat si piese surpriza.

Concertul incepe la ora 20:30 iar pretul biletului va fi de 20 de lei. Biletele sunt disponibile doar in ziua concertului, la intrarea in locatie.

Facebook Event
Facebook Changing Skins
Facebook Bodark


Evenimente recomandate

Top