Noutăți și comunicate

Breathelast - BlueCat Studio live session

22 martie 2016
Breathelast - BlueCat Studio live session
Trupa Breathelast a realizat cu ajutorul BlueCat Studio (ex. Studioul de Baza), o sesiune live cu doua piese de pe urmatorul material full length (intitulat „All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away”). Piesele se numesc „Dead Coins” si „A Million And One”.

In perioada urmatoare trupa va dezvalui pe rand celor interesati cele intamplate in aceasta sesiune de inregistrari. Noi asteptam cu sufletul la gura pentru ca ceva(cineva) ne spune ca s-au intamplat mai multe lucruri acolo.

Breathelast ” A Million And One”
https://youtu.be/MhwiBCWPYGw

Sesiunea face parte dintr-o campanie de promovare a pieselor noi si introducerea piesei ”A Million And One” in playlistul activ al formatiei. Piesa a fost inclusa si in playlistul concertului din cadrul Fire In The Park Rock Fest 2015. Pe parcursul urmatoarelor concerte Breathelast, formatia va interpreta atat piese de pe urmatorul material, cat si selectii din urma, pana la lansarea oficiala a LP-ului anuntat.

(2) Breathelast_-_BlueCat_Studio_l_gd0O5O5nVf.jpg



Urmatorul concert Breathelast va fi pe 30 martie 2016 in Grill Pub (Spl. Independenței 296A, vis-a-vis de stația de metrou Petrache Poenaru fosta Semănătoarea) impreuna cu Days of Confusion și Phobia BAND Romania. Concertul este unul caritabil, toate fondurile se vor duce catre cazuri sociale de copii defavorizați care au nevoie de facilitarea accesului la educație și la o viață cât mai decentă.

Donatia minima: 15 lei.



BlueCat Studio Official: facebook.com/BlueCat-Studio-954866021217935
Link grafica LP by Alexandru Das: https://goo.gl/3aeVdF
Universal Music România multiplatform link: https://umr.lnk.to/Breathelast-Maluri

Official Breathelast media:
https://www.facebook.com/Breathelast
https://www.youtube.com/user/Breathelast
https://soundcloud.com/breathelast
https://www.instagram.com/breathelast/
https://plus.google.com/u/0/+Breathelast
http://breathelast.tumblr.com/





Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top