Noutăți și comunicate

Breathelast au facut publica grafica viitorului full length

8 martie 2016
Breathelast au facut publica grafica viitorului full length
Breathelast au facut publica grafica viitorului full length
Trupa Breathelast a facut publica grafica viitorului full length, de altfel primul din discografia formatiei de metal / post hardcore din Constanta - Bucuresti, dupa doua EP-uri si un single la activ. Miluta Flueras a realizat sedinta foto pentru promovarea viitorului material, sesiune a carei concluzie grafica a fost data de catre Alexandru Das [ of Valerinne ].



(3) Breathelast_au_facut_publica_g_ijE0uxIGp.jpg

Albumul poarta titlul "All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away", contine 14 piese, dintre care 12 in limba engleza si doua in limba romana (Oase, Infern).

Formatia spune in cor: "Titlul sta loc de morala prevestitoare fata de tot ce hranesti abandonului si regretului de a nu iti urma visele, dar se refera mai ales la valoarea pe care o dam muzicii dupa ce nu mai exista.

Piesele sunt aranjate dupa o idee ciclica, istoria se repeta si omul va fi ecoul propriilor greseli, laudandu-se ca invata din ele numai cand mediul ii permite sa se destinda, dar nu va face cu adevarat nimic pentru a preintampina repetitia, doar o va primi mereu altfel, ca pe o iscoada a vremurilor cu care este contemporan. Cele 14 piese formeaza randurile unei scrisori imaginare a omului, catre om, parcurgerea lor, atat a ordinii cat si a versurilor, conducand catre concluzia ca totul o sa se prabuseasca in jurul nostru si va trebui sa o luam mereu de la capat, intr-o forma sau alta. Practic, este o avertizare, ce desfasoara (pe parcursul albumului) o sentinta, care nu va fi inteleasa decat atunci cand va fi prea tarziu.

Materialul este momentan in lucru, partea instrumentala fiind deja inregistrata. Toate sesiunile au fost si vor fi realizate la Studio148, Marius Costache fiind omul cu care lucram ca inginer de sunet / editor, inca de cand ne-am apucat de toata nebunia asta cu muzica".



Multumiri:
Miluta Flueras
Alexandru Das
Studio148



Breathelast oficial:

Universal Music România multiplatform link:
https://umr.lnk.to/Breathelast-Maluri

Official Breathelast media:
https://www.facebook.com/Breathelast
https://www.youtube.com/user/Breathelast
https://soundcloud.com/breathelast
https://www.instagram.com/breathelast/
https://plus.google.com/u/0/+Breathelast
http://breathelast.tumblr.com/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top