Noutăți și comunicate

Britanicii de la Hacktivist vor deschide concertul Enter Shikari de la Bucuresti

5 august 2015
Britanicii de la Hacktivist vor deschide concertul Enter Shikari de la Bucuresti
In data de 5 octombrie 2015 formatia britanica HACKTIVIST, unul dintre cele mai importante nume contemporane din zona rap-metal, se alatura headlinerilor de la ENTER SHIKARI in calitate de invitati speciali in cadrul concertului pe care trupa il va sustine la Bucuresti, la Arenele Romane.

Hacktivist a fost intemeiata in anul 2011 si este cel mai emblematic nume din zona rap-metal. EP-ul de debut al grupului, self-titled-ul „Hacktivist”, a aparut in anul 2012 si a consacrat definitiv formatia in randul fanilor acestui gen, dar si a celor care savureaza sonoritati de djent, grime si nu-metal.

In mai 2014 formatia, in calitate de invitati speciali, deschid concertele KORN din UK, fapt ce intareste convingerea ca aceasta trupa este intr-o crestere foarte rapida.

Hacktivist s-a remarcat prin utilizarea chitarelor cu 8 corzi si a chitarelor bas cu 6 corzi pentru a obtine un sound distorsionat, intunecat, cu un volum masiv.

Pentru 2015, Hacktivist pregateste un nou disc, foarte asteptat de comunitatea metal. Primul single de pe acesta, „False Idols” a ajuns pe locul 1 in topurile internationale la doar cateva ore dupa lansare.

Hacktivist completeaza line-up-ul evenimentului Enter Shikari de la Bucuresti cu unul dintre cele mai importante nume contemporane din zona rap-metal!

Trupa britanica va concerta in premiera in Romania, in urmatoarea formula: Jermaine „J” Hurley - voce, Ben Marvin - voce, Tim „Timfy James” Beazley - chitara, voce, programming, Josh Gurner - bas si Richard Hawking - tobe.


VIDEO :
Elevate
http://youtu.be/jFUizeNi7SI
Cold Shoulder
http://youtu.be/hbaVhDQfa3I
Unlike Us
http://youtu.be/qJrEBqTCK50
Ni**as In Paris
http://youtu.be/XDtP3yFZQow
Deceive & Defy
https://www.youtube.com/watch?v=_1AiCDcObFM&feature=youtu.be

Reamintim ca ultimele bilete la pretul promotional de 55 Ron pot fi achizitionate prin http://www.AmBilet.ro, pentru varianta print at home, acestea fiind livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

Pentru varianta de bilete in format fizic, acestea se pot achizitiona direct la sediul Promusic Events & Maximum Rock si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas )

Mentionam ca dupa epuizarea biletelor la pret promotional nu vom aloca alte bilete la acest pret, iar urmatoarele bilete pot fi achizitionate la 69 Ron, pentru urmatoarele 200 de bucati, 79 Ron restul biletelor pana in ziua concertului cand acestea au valoarea de 110 Ron.

Eveniment sustinut de: Ciuc Premium & Domeniile Samburesti


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top