Noutăți și comunicate

Bucovina Rock Castle - Suceava

23 august 2012
Intre 23 si 25 august 2012, va avea loc cea de-a doua editia a festivalului Bucovina Rock Castle, la Suceava.

Ca si la precedenta editie, concertele se vor desfasura in vechiul sant de aparare al Cetatii Sucevei. De data aceasta, organizatorii doresc ca, pe langa muzica, sa ofere spectatorilor si o mostra din traditia si ospitalitatea specifice Bucovinei. Astfel, cei prezenti vor putea degusta bucate traditionale bucovinene, vor avea acces in incinta Muzeului Satului, dar vor putea si urmari filme documentare si piese de teatru.

De asemenea, festivalul doreste sa promoveze tinerele talente din zona Moldovei si Bucovinei. Astfel ca trupele din județ și din județele învecinate se pot înscrie "on line" pentru participare la etapa interjudețeană, până cel târziu în data de 30 mai 2012, pe adresa electronică: ion.dragusanul@gmail.com. În adresa de înscriere se vor preciza: denumirea trupei, scurtul ei istoric și localitatea de reședință, numele componenților, durata prognozată a recitalului, precum și un număr de telefon.

Pana la aceasta data, la Bucovina Rock Castle au confirmat participarea urmatoarele trupe: Dubioza Kolektiv (Bosnia), Implant Pentru Refuz, Luna Amara, Travka, Blazzaj, Mushroom Story, Chilli Familli, Robin & The Backstabbers. Noi nume vor fi confirmate in saptamanile urmatoare.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top