Noutăți și comunicate

Bucovina Rock Castle a redus pretul de intrare

1 august 2013
Bucovina Rock Castle a redus pretul de intrare
Intre 22 și 25 august 2013 va avea loc cea de-a treia ediție a festivalului Bucovina Rock Castle. Locația festivalului rămâne neschimbată, și anume în interiorul legendarei Cetăți de Scaun a Sucevei.

Desi se stabilise o intrare de 5 lei pentru elevi si studenti, 10 pentru adulti, organizatorii festivalului au decis sa revina la intrarea din editiile trecute de 2 lei pentru elevi si studenti, si 5 lei pentru adulti.

Tinem sa precizam ca intrarea reprezinta doar taxa de intrare in Cetatea de Scaun a Sucevei (taxa fiind aceeasi pe tot parcursul anului). Pretul de intrare este mai mult simbolic, festivalul in sine fiind gandit, nu ca unul bazat pe profit, ci ca un refugiu pentru toti membrii culturii rock underground, si a subculturilor ei, sub forma unui manifest artistic. 
De asemenea, oganizatorul festivalului, a decis sa aleaga ca imn al festivalului, piesa "Dojana" de la formatia Dordeduh. In aceasta idee, in fiecare an, se va alege din repertoriiile trupelor participante, cate un imn al festivalului.

Acestea fiind spuse, asteptam cu nerabdare sa ne vedem in santul Cetatii de Scaun a Sucevei, la o noua editie explozia de B.R.C! Rock On!

Mai multe detalii gasiti la https://www.facebook.com/Bucovinarockcastlefestival

Sursa : Andrei Dragusanul


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top