Noutăți și comunicate

Bucovina se pregateste pentru DET Open Air cu o piesa noua

29 martie 2018
Bucovina se pregateste pentru DET Open Air cu o piesa noua

Bucovina va canta in premiera o piesa noua in aceasta saptamana. Trupa isi pregateste fanii pentru concertul de la Arenele Romane de pe 11 Mai 2018, DET Open Air. Nu uitati ca pana pe 20 aprilie 2018, biletele costa doar 45 de lei si se gasesc pe www.iabilet.ro. Multe alte trupe vor fi anuntate in curand!

Astfel, pentru show-urile pe care le vor sustine in acest weekend la Sibiu si la Cluj Napoca, Bucovina va canta in premiera piesa 'Noaptea Nimanui', o noua compozitie care va fi inclusa pe viitorul album ce va fi lansat in Decembrie.

Daca ar fi sa sintetizam la modul amuzant esenta piesei, ea vorbeste despre "avantajele pe care consumul exagerat de etanol le poate conferi cateodata individului, in lupta cu fortele intunecate care salasluiesc in negura codrului." Va asteptam in Sibiu si Cluj weekendul acesta pentru a testa teoriile noastre legate de efectul alcoolului asupra moroilor, stimelor, piezelor rele si celorlalte creaturi mitice.

Cu Bucovina si cu invitatii lor ne vom intalni asadar pe 11 Mai 2018 la Arenele Romane in cadrul DET Open Air. Pe scena vor mai urca Cenusa Soarelui, Damage Case, Linear Disorder si Machiavellian God urmand sa mai anuntam cel putin inca doua nume.

DET Open Air 2018 este un festival initiat de catre Bucovina si METALHEAD, gandit ca un festival in aer liber axat pe promovarea numelor noi din scena de metal romaneasca. DOA2018 isi propune sa invite publicul care isi doreste un show Bucovina sa descopere trupe noi selectate de catre membri si pe care acestia considera ca merita sa le promoveze, oferindu-le ocazia de a canta intr-un eveniment de anvergura.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile, la urmatoarele preturi:

- Earlybird – 45 lei pana pe 20 aprilie
- Presale – 50 lei pana pe 11 mai
- La intrare – 60 lei

Online pe www.iabilet.ro poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD si Țara de Sus recomandat de ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top