Noutăți și comunicate

Bucurie cu o jucarie - concert caritabil cu STEFAN STAN la Hard Rock Cafe

8 decembrie 2013
Bucurie cu o jucarie - concert caritabil cu STEFAN STAN la Hard Rock Cafe
Duminică, 8 decembrie 2013, sunteți invitați începând cu ora 19:00 la un concert caritabil STEFAN STAN în Hard Rock Cafe.

Åžtiai că în România sunt peste 65 000 de copii care nu au cui să spună mama și tata, cărora le lipsește dragostea părintească, oameni mari sub chipuri triste de copii? Deoarece știm cât de importantă este o jucărie în viața unui copil, mai ales când ea nu există, ne-am propus să facem viața copiilor din două centre de plasament mai frumoasă, dăruindu-le bucurii. Åži tu poți contribui la asta!

BGS si partenerii sai te invită duminică, la primul concert din România la care biletul de intrare este o jucărie. Åžtefan Stan și 5 copii de la Next Star îți vor oferi o seară memorabilă, condimentată cu surprize care îți vor aminti de propria copilărie.

Un ursuleț, un trenuleț, o papușă, o mașinuță"¦ sunt jucăriile care te-au făcut cândva fericit și care îți amintesc de copilărie, însă acum stau nefolosite într-o cutie. Dăruiește-le unor copii care au nevoie de ele! Fă o bucurie cu o jucărie și adu un zâmbet pe chipul unui copil!

Pentru rezervari va rugam sa sunati la nr. 021 2066261.

Hard Rock Cafe București
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Top