Noutăți și comunicate

CARGO VINYL intra in colectia Hard Rock Cafe Bucuresti

25 ianuarie 2017
CARGO VINYL intra in colectia Hard Rock Cafe Bucuresti
Miercuri, 25 ianuarie 2017, trupa Cargo va dona pentru colecția memorabilia din Hard Rock Cafe un exemplar semnat al vinilului pe care îl lansează in aceeasi zi. Momentul marchează 9 ani de la inaugurarea Hard Rock Cafe București.



CARGO se adaugă astfel numelor mari din muzica internațională ale caror obiecte pot fi admirate în restaurantul din Herastrău: The Beatles, Michael Jackson, Metallica, Bruce Springsteen, Madonna, Robbie Williams, Elton John, Prince, Richie Sambora sau Steve Tyler. În total, în Hard Rock Cafe sunt expuse peste 300 de costume de scenă, instrumente muzicale, LP-uri de aur și platină, postere și coperți de albume care au aparținut unor artiști și trupe legendare. Din acest adevărat muzeu al muzicii fac parte și articole oferite de muzicieni români: Holograf, Cornel Ilie și Cristi Minculescu.

(2) CARGOVINYLintraincolectia..._TTkzxL6Lyo.jpg
CARGO VINYL va avea un tiraj de doar 250 de exemplare și va fi destinat colecționarilor și fanilor exclusiviști. Vinilul dublu conține 12 cântece și se vrea o continuare a DVD-ului realizat la Arenele Romane în concertul « Noaptea Vrajitoarelor».

Biletele pentru concertul din 25 ianuarie se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- 40 de lei, fără loc, în fața scenei, pe ringul de dans;
- 75 de lei, cu loc la masă, în sală.

Despre CARGO:
Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rockul românesc încă de la primul album, "Povestiri din gară". Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995 - "Destin", iar gloria absolută în 1998, când au lansat "Ziua Vrăjitoarelor". La începuturile anilor 2000 se lansează "Bagă-ți mințile în cap" sub egida Media Pro Music, iar în 2007 au lansat un album "Best Of" intitulat "XXII" ce conține 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei - "Nu mă lăsa să-mi fie dor" și "A 5-a dimensiune" s-au bucurat în 2013 de un success enorm la public. În 2015 Cargo a aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de METALHEAD în cadrul festivalului Metalhead Meeting.


Evenimente recomandate

Top