Noutăți și comunicate

COMA lanseaza videoclipul 'Dor' la BT Live

2 februarie 2017
COMA lanseaza videoclipul 'Dor' la BT Live
Joi, 2 februarie 2017, continua seria de concerte BT Live, inițiată de Banca Transilvania, cu un eveniment special: concertul trupei COMA din CLub Control, în cadrul căruia va avea loc lansarea unui nou videoclip pentru single-ul „Dor”. Evenimentul este deschis de trupa post-rock Am Fost la Munte si Mi-a placut.
Intrare: 30 lei



Prin proiectul BT Live, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară autohtonă.

Facebook event
Biletele au fost puse în vânzare în avans, la bar și online pe https://eventbook.ro/music/bilete-coma-lansare-clip-dor-bt-live-10

Mai multe detalii:
http://www.facebook.com/clubcontrol
http://www.facebook.com/BancaTransilvania



COMA a lansat în toamna anului trecut albumul `Orizont`, în cadrul unui concert sold-out la Arenele Romane, fapt care a demonstrat fidelitatea celor care formează `comunitate Coma`, un fenomen specific trupei, care conturează mai degrabă o `familie`, decât o comunitate de fani.

Mult-așteptatul album `Orizont`(2016) reunește piese pe care formația le-a descris ca fiind o împletire între sensibilitate și putere, între poetic și masculin, care leagă emoțional povestea anilor ce-au trecut și a materialelor discografice care i-au consacrat în cei 17 ani de activitate: Somn (2011), Nerostitele (2006) și Coma Light (2008).

De-a lungul timpului, Coma a urcat pe scenă pentru a deschide concertele unor trupe și artiști internaționali precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie, fiind cea mai relevantă formație care putea reprezenta acest segment muzical în România, pe care chiar ei l-au introdus și consolidat în cultura alternativă autohtonă.

http://www.facebook.com/comaband

COMA înseamnă:
Catalin Chelemen - voce
Dan Costea - voce/ chitara
Razvan Radulescu (DJ Hefe) - scratches/ samples/ keys
Sorin Petrescu - chitara Bass
Razvan Albu - tobe
Matei Tibacu-Blendea – Chitara



În cadrul BT Live au mai concertat: Șuie Paparude, Alternosfera, Baba Dochia și Satellites, Golan, Travka, FiRMA, Alexandrina, Vița de Vie, Robin and the Backstabbers.

Seria BT Live inițiată de Banca Transilvania în parteneriat cu clubul Control din București, continuă în 2017 cu încă 8 trupe, o parte dintre cele mai valoroase și reprezentative nume ale muzicii alternative românești.

Banca Transilvania și Control Club își reafirmă susținerea pentru muzicienii români prin inițiativa BT Live și se asigură că experiența ta de concert va fi una memorabilă!

Parteneri media: Radio Guerrilla, GoldFM, TANANANA, Radio Seven, ROCK FM, Smart FM, Radio România Cultural, rfi Romania, Eclecticfm.ro, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, ȘapteSeri, Zile si Nopti, Romania Libera, Adevărul, Jurnalul Național, SUNETE, Decât o Revistă, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică, IQads, Feeder, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Unsitedemuzica.ro, Mahmur.info, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Anyplace.ro, iConcert.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, Metalhead.ro, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, 121.ro, kudika.ro, getlokal.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, InYourPocket, cooperativaurbana.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top