Noutăți și comunicate

Camping Rockstadt Extreme Fest 2017: info + o noua zona

21 iulie 2017
Camping Rockstadt Extreme Fest 2017: info + o noua zona
Rockstadt Extreme Fest va dispune in acest an de doua zone de camping extinse, pregatite intocmai conform dorintelor publicului.

Astfel, tinand cont de numeroasele cereri pentru o zona linistita si separata de festival, a doua zona de camping este situata la aproximativ 3 km fata de scena, intr-un spatiu ferit si izolat. Prima zona de camping va ramane cea deja cunoscuta, pozitionata pe terenul de fotbal aflat in imediata apropiere a festivalului.

Pentru o deplasare cat mai usoara, vor exista microbuze ce vor face legatura dintre zona de camping 2 si festival. Alternativ, exista numeroase taxiuri ce va stau la dispozitie.

Ca in fiecare an, campingul va fi dotat cu toate utilitatile necesare (dusuri cu apa calda, toalete, lavoare, iluminat) iar a doua zona de camping va beneficia inclusiv de un shop unde puteti achiziona atat mancare cat si bauturi.

Accesul in camping se va putea face impreuna cu un bilet separat ce poate fi achizitionat doar de la locatie, la casa de bilete aflata in intrarea principala a festivalului. Pretul unui bilet pentru camping este de 50 de lei/persoana, accesul fiind oferit pentru toate cele patru zile.

Accesul in zona de camping se va face incepand cu ora 12:00 in prima zi de festival, urmand sa fie eliberat in ultima zi de festival pana in ora 12:00 (ziua urmatoare a ultimei zile de concerte). Camparea se va face in limita perimetrului marcat si va rugam sa lasati spatiu suficient atat pentru circulatie cat si pentru colegii vostri de teren! Pentru acest an nu va exista o zona VIP sau optiunea de a inchiria casute.

O harta a celor doua zone poate fi gasita mai jos, regulamentul atat pentru camping cat si pentru festival fiind disponibil pe pagina oficiala a festivalului. Va rugam folositi ambele zone de camping pentru o mai buna distributie.

(2) CampingRockstadtExtremeFest..._BBfszflWl.jpg



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top