Noutăți și comunicate

Cap de Craniu, Negative Core Project si Epileptic Outbreak, pe 18 martie, la Question Mark din Bucuresti

18 martie 2015
Cap de Craniu, Negative Core Project si Epileptic Outbreak, pe 18 martie, la Question Mark din Bucuresti
Question Mark si Dark Side Booking Academy va invita miercuri, 18 martie 2015, incepand cu ora 20:00, la un concert cu Epileptic Outbreak, Negative Core Project si Cap de Craniu.
Evenimentul da startul unui mini-turneu national Cap de Craniu si Negative Core roject, cu primele date confirmate in urmatoarele orase:

Bucuresti - 18 martie, Question Mark -> Eveniment: http://on.fb.me/18IDowY 
Ploiesti - 2 aprilie, Red Alert
Ramnicu Valcea - 3 aprilie, Aby Stage Bar
Craiova - 4 aprilie, Perdido Station
Cluj - 31 mai, The Shelter



Cap de Craniu

https://www.facebook.com/CapDeCraniuOfficial/info 
https://www.youtube.com/user/capdecraniuofficial 

Cap de Craniu este un proiect Death Metal/ Grindcore din Bucuresti, pornit in 2007 odata cu lansarea materialului de debut - "First EP for a Surgery", ce a a definit scena romaneasca de grindcore.
La finele anului 2013, Cap de Craniu si Breathelast au lansat al treilea material discografic, un proiect DIY mult asteptat - EPul "Split it Out". Avand un sound complex si brutal si fiind una dintre cele mai energice prezete din scena underground, Cap de Craniu a fost primita cu entuziasm de public si au impartit scena cu nume precum Suffocation, Rotting Christ sau Parkway Drive.



Negative Core Project

https://www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO 
https://www.youtube.com/user/NegativeCoreRO 

Negative Core Project (groove/death-core) reprezinta scena underground romaneasca de mai bine de 6 ani, primul album - "Spread the Disease" fiind lansat in 2012, imediat dupa aparitia primului videoclip oficial, "Psalm of Mockery", promovate printr-un turneu impreuna cu "Eufobia" (BG) si "Soul Sacrifice" (TUR). Feedback-ul primit a fost pozitiv, trupa fiind invitata ca opening act la concertele Napalm Death Brujeria si Veil of Maya din Bucuresti.
In 2015 Negative CORE Project isi schimba atat formula cat si stilul, introducand noi varietati si influente, abordand un stil mult mai complex dar mai ales, actual.

Trupa pregateste lansarea in aprilie 2015 a celui de-al doilea material discografic - "Silence is Betryal" cu un mesaj la fel de direct si sincer ca si titlul, in asteptarea caruia va invitam sa urmariti videoclipul primului single extras de pe album - "Save The Fucking Puppies": http://www.youtube.com/watch?v=wbUqXQVhUfY 



Epileptic Outbreak

https://www.facebook.com/weavoidhumanity 
https://www.youtube.com/channel/UCNz49Rp1CQUr3q3aZGzwpIA 

Epileptic Outbreak a debutat ca proiect de deathcore in mai 2014 si s-a concretizat in formula actuala in luna octombrie a anului trecut, in componenta actuala numarandu-se atat muzicieni aflati la primul proiect, cat si fosti sau actuali membri in trupe precum Lost, Avatar, Armies of Enlil, Sincarnate, Dark Fusion sau Psychogod.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top