Noutăți și comunicate

Cargo canta in Hard Rock Cafe

24 martie 2015
Cargo canta in Hard Rock Cafe
Joi, 26 martie 2015, legenda rockului timișorean, CARGO, vine la Hard Rock Cafe Showul începe la 21:30, iar biletele costă 60 de lei, cu loc la masă și 80 de lei VIP, cu loc la masă, în fața scenei.

pentru un show extraordinar! Vino cânți cele mai cunosute refrene și să te bucuri de revederea cu o formație de top! "Ziua vrăjitoarelor", "Anarhia", "Daca ploaia s-ar opri", "Aproape de voi", "Nu mai am țigări" și multe altele sunt garanția unui concert memorabil!

Înființată la Timișoara în 1985, CARGO a revoluționat rockul românesc încă de la primul album - "Poveștiri din gara". Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, "Destin", iar gloria absoluta a venit în 1998, când au lansat albumul "Ziua Vrăjitoarelor, " alături de o broșură intitulată "Jurnal de bord", ce include textele tuturor cântecelor și biografia oficială a trupei.

Anul 2000 a coincis cu lansarea maxi-single-ului "Bagă-ți mințile în cap", iar în 2007 CRAGO a scos pe piață albumul "XXII" un "˜best of' ce conține 22 dintre cele mai cunoscute piese ale formației, reînregistrate cu Adrian Ingrișan, la voce.

Cele mai recente single-uri, "Nu mă lasa să-mi fie dor" și "A 5-a dimensiune" s-au numărat în 2013 printre preferatele publicului, iar concertele CARGO se desfășoară frecvent cu casa închisă. Așadar, nu pierde șansa de a vedea live, o trupă ce a scris istorie în rockul românesc, în concertul extraordinar, de la Hard Rock Cafe.

Biletele se găsesc la Hard Rock Cafe, în rețeaua iaBilet (Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour) și online pe http://www.iabilet.ro sau prin aplicațiile de IOS și Android iaBilet.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top