Noutăți și comunicate

Categoria de bilete Golden Circle este Sold Out pentru Metalhead Meeting 2014

3 iunie 2014
Categoria de bilete Golden Circle este Sold Out pentru Metalhead Meeting 2014
Va reamintim ca Metalhead Meeting 2014 are loc sambata, 7 iunie 2014, la Arenele Romane din Bucuresti. Pentru a inlatura orice indoiala, acest concert Nu este in cort, ci in aer liber.

Biletele din categoria Golden Circle de la Metalhead Meeting 2014 s-au epuizat. In acest moment, se mai gasesc bilete la categoria Acces General, la pretul de 100 de lei si bilete Meet & Greet la 250 de lei. Organizatorii doresc sa ofere fanilor o experienta de festival de cea mai inalta calitate, drept urmare au decis sa nu suplimenteze cele 500 de locuri alocate zonei Golden Circle, prin marirea spatiului, dupa epuizarea acestora. De asemenea, preturile biletelor vor ramane neschimbate si in ziua festivalului, la intrare.



Singurele locuri Golden Circle disponibile pot fi acum castigate la promotion Monster Energy. Cumpara o doza de Monster Energy, intra pe http://www.metalhead.ro/monster, introdu datele de pe bon si poti castiga prin tragere la sorti un Meet & Greet sau unul din cele 100 de bilete Golden Circle! De asemenea, biletele Meet & Greet disponibile pe iabilet.ro si in retelele Iabilet si Eventim au si Golden Circle inclus.

Biletele pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro, http://www.Myticket.ro, http://www.Bilete.ro si http://www.Eventim.ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane). Biletele se pot cumpara in format fizic si in reteaua de magazine Uman toata tara, magazinele Senia, Perfect Tour si club Rockstadt din Brasov.

Biletele costa 100 de lei Acces General, preturile ramanand nemodificate si in ziua concertului, la intrare.

Line-up-ul complet Metalhead Meeting 2014 este compus din sapte dintre cele mai bune trupe de metal de peste hotare, dar si din Romania, care vor zgudui scena de la Arenele Romane, in data de 7 iunie: Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Arkona (Rusia), Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria), Diamonds Are Forever (Romania) si Sincarnate (Romania).



Metalhead Meeting 2014, aflat deja la editia a doua dupa succesul de anul trecut alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears tot de la Arenele Romane, este organizat de Metalhead.ro, site-ul rock numarul unu din Romania, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts si sustinut de Ciuc Premium si Monster Energy!

Eveniment recomandat de Rock FM si Sunete.
Pagina oficiala de Facebook: http://www.facebook.com/METALHEADMeeting
Facebook Event: http://www.facebook.com/events/222070337973486/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top