Noutăți și comunicate

Categoriile de bilete ramase in vanzare pentru concertul Letz Zep

30 septembrie 2015
Categoriile de bilete ramase in vanzare pentru concertul Letz Zep
Vineri, 2 octombrie 2015, incepand cu ora 22:00 sunteti invitati concertul Letz Zep, formatia tribut Led Zeppelin, primul eveniment marca German Quality Entertainmentsub, la Hard Rock Cafe.



Am intrat la concert si m-am vazut pe mine, a mentionat insusi Robert Plant, la primul show oferit de baietii ce formeaza grupul Letz Zep.

Dupa concertul in Romania, baietii Letz Zep ajung in Franta pentru festivalul TSB 2015, din data de 9 octombrie 2015, in aceeasi formula in care poposesc si la Bucuresti: Billy Kulke (voce), Andy Gray (chitara), Shaun Herd (bas/clape) si Simon Jeffrey (tobe).

Pe aceasta cale va reamintim: Christian Raetscher inaugureaza incepand cu luna octombrie o serie de evenimente la Hard Rock Cafe, evenimente ce se vor desfasura sub titulatura:

LIVE CONCERT, VINYL & MOVIE, MARCA GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT

Sub aceasta egida va fi invitat in fiecare luna (mai putin in decembrie si ianuarie) cate un artist / trupa, intr-un concert live, atmosfera fiind incalzita in deschiderea show-ului, in pauza si dupa eveniment cu un set de vinyl-uri si fimulete celebre.

Asadar, primul grup ce a fost ales sa deschida aceasta serie de show-uri la Hard Rock Cafe este cel mai cunoscut tribut Led Zeppelin, o noua premiera in Romania.

Atat Jimmy Page cat si Robert Plant au participat la concertele Letz Zep, acestia fiind impresionati, invitandu-i la un eveniment special al celebrului grup. Letz Zep a concertat in peste 33 de tari de pe 4 continente, urmand sa urce pe noi scene precum Spania, Germania, Romania si America de Sud sau tari din Scandinavia.

https://www.youtube.com/watch?v=JOEAINB_H00

https://www.youtube.com/watch?v=OYCK759xsj8

https://www.youtube.com/watch?v=UekHfbuDPaU

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

  • VIP -150 RON - SOLD OUT!
  • IN FATA SCENEI – 70 RON
  • CELELALTE LOCURI – 40 RON

Acestea pot fi achizitionate de pe:

  • iabilet.ro sau in magazinele Muzica, Uman, Senia, si Perfect Tour din toata tara
  • bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos
NOTA: Foarte important de retinut este ca fiecare cumparator de bilete este rugat sa sune la Hard Rock Cafe pentru rezervarea mesei.



Despre LETZ ZEP

Exista multe trupe care ii imita pe cei mai buni, dar numai putini reusesc sa se apropie de legende, sa nu mai vorbim despre acea nota originala. Englezii de la Letz Zep aparțin acestei restranse categorii de grupuri, care nu sunt doar autentici, ci si originali, asa cum mentioneaza spectatorii care i-au vazut live.

Fostii membri Led Zeppelin ii apreciaza foarte mult si ii invită la evenimente oficiale, asta in cazul in care Billy Kulke, Andy Gray si compania nu sunt turnee, fie la Paris pentru un spectacol sold-out la Olympia sau la Heineken Arena Madrid, festivaluri din Mexic sau Venezuela. Grupul a devenit un fenomen global!

Warner solicită Letz Zep, cea mai buna trupa ce vine dupa Page si Plant. Publicatii precum Rolling Stone, Classic Rock sau Figaro au dedicat grupului Letz Zep mai multe pagini iar BBC transmite spectacolele lor.

Letz Zep acopera intreg catalogul de hit-uri si se dezvolta in continuare. Performanta lor este exploziva si publicul se entuziasmeaza (atat cei care sunt incepatori in muzica Led Zeppelin, cat si pentru publicul cunoscator). Letz Zep nu este un grup nostalgic, ci mai degraba un grup-revolta impotriva rotilor de timp, un protest furios impotriva uitarii, pentru ca reinvie si continua ceea ce artistii rock au revolutionat.

Acum, Letz Zep sunt setati sa acopere din nou Europa cu evenimente de durata si, de asemenea, de a putea asculta ACEASTA muzica cu alta ureche, pentru ca ceea ce face Letz Zep se traduce prin pastrarea memoriei muzicii originale si continuarea a ceea ce au abandonat mult prea devreme greii Led Zeppelin.

http://www.letzzep.com/bio.php


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top