Noutăți și comunicate

Cei de la Iris vor fi alaturi de Trooper la show-ul de la Arenele Romane

15 septembrie 2017
Cei de la Iris vor fi alaturi de Trooper la show-ul de la Arenele Romane
Sambata, 4 noiembrie 2017, va avea loc concertul Trooper la Arenele Romane. Legendara trupă Iris va cânta alături de ei si debutanții de la Iron Cross se adaugă pe afiș lângă trupe de referință ale rock-ului autohton deja anunațate: Taine, Altar, Gothic, C.A.S.H. și Chrom Dioxid. Artiștii promit fanilor muzicii rock un show complet, autentic.



Biletele se află deja în vânzare în rețeaua iabilet.ro

"Trooper este pentru noi sinonim cu prietenie, cu sinceritate și spirit rock. Era firesc ca Iris să răspundă "prezent" la chemarea lor și, ca de fiecare dată, va fi o bucurie să fim pe scenă alături de ei. Și tu ești Trooper, și tu ești Iris, fii alături de noi!" spune Cristi Minculescu.

"Pentru mine există și va exista întotdeauna un singur Iris și din el fac parte Cristi Minculescu și Valter Popa și Doru Borobeica, coloana sonoră a unei părți uriașe din viețile noastre. Nu știu cum arăta scena asta muzicală dacă în ultimii 40 de ani nu ar fi existat Iris. Suntem extrem de fericiți că Valter, Cristi și Boro au acceptat invitația noastră. Înseamnă enorm! răspunde solistul Trooper cu admirație și recunoștință. "Visul meu, atunci când am pornit trupa asta, acum 22 de ani, era să cântăm cu Iris și cu Iron Maiden, ambele s-au împlinit, iar fiecare reîntâlnire nu e decât senzațională, de fiecare dată când se întamplă. Am mers prima oară cu Iris într-un turneu în 2005. Oamenii ăștia au un loc special în sufletele noastre. Å¢in minte prima întalnire cu Cristi Minculescu. Față în față. Teatrul de vară din Târgoviște, 1997. Nu am putut să scot niciun cuvânt." își reamintește cu drag Alin Dincă.

Newcomerii de la Iron Cross au ajuns pe afișul concertului din noiembrie în urma unui concurs organizat de Trooper, unde mai multe trupe la început de drum s-au înscris pentru marele premiu: primul concert de amploare din cariera lor. Ascultătorii Trooper au votat pe Facebook preferații, iar Iron Cross au iești învingători. "Iron Cross sunt o trupă tânără. Îi știm de când s-au înființat. Mari muzicieni acolo. În frunte cu Cerbu. Deși este doar un copil, acest om cântă printre altele și cu Phoenix.", declară Coiotu'.

Coiotu': "Ne place ca la fiecare sărbătoare Trooper să avem alături de noi prieteni buni! Așa că i-am sunat pe unii dintre prietenii noștri buni și ce să vezi? Scandalul din 4 noiembrie o să fie unul lung și încărcat de emoție!"

În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley și a urcat pe scena alături de trupe de renume ale genului muzica precum Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP și mulți alții.

Biletele pentru concertul din 4 noiembrie de la Arenele Romane se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Pentru reîntâlnirea cu Trooper din 4 noiembrie sunt disponibile următoarele categorii de bilete:
  • 50 de lei intrare general;
  • 70 de lei în ziua spectacolului.


Evenimente recomandate

Top