Noutăți și comunicate

Celelalte Cuvinte - repetitie cu public la Hard Rock Cafe

27 noiembrie 2015
Celelalte Cuvinte - repetitie cu public la Hard Rock Cafe
Vineri, 27 noiembrie 2015, trupa Celelalte Cuvinte va concerta de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe din București, într-un eveniment ce va fi mai degrabă o repetiție cu public, în cadrul căreia trupa își va prezenta noile compoziții, într-o atmosferă caldă, de suflet.



Celelalte Cuvinte este întâi de toate o trupă live, care și-a obișnuit publicul cu o identitate și o abordare aparte în peisajul rock-ului românesc, drept urmare trupa dorește ca noile piese să se audă întâi de pe scenă și să fie receptate de către fani înainte de a fi înregistrate.

"Vom cânta mai multe piese noi, unele în premieră absolută, unele deja știute de public, ca Muza mea și Astă lume. Pentru noi concertul reprezintă o repeție cu public pentru noul album care va ieși la lumină sperăm anul viitor. Iar cea mai bună repetiție este aceea în care îi avem aproape pe fanii trupei", declară Călin Pop.

Evenimentul de la Hard Rock Cafe va cuprinde atât piese noi, unele cântate pentru prima oară live, cât și piesele de resistență din repertoriul trupei ca Zmeie, Scrisori iubite, Dacă vrei, Iarbă prin păr, Un sfârșit e un început dar și piese cântate mai rar, ca Lupii sau Se lasă rău.

Concertul de la Hard Rock Cafe este ultimul concert de anul acesta din București, trupa revenind în Capitală după o absență de jumătate de an.

De 34 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-și, de-a lungul timpului, atât componența cât și stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc.

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan și Ovidiu Roșu pregătesc un concert special, pe măsura așteptărilor fanilor.



Biletele pentru showul Celelalte Cuvinte se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele prețuri:
  • 35 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
  • 50 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 35 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 40 de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile. Biletele VIP vor fi ca de obicei, sold out.



Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts & Gala, powered by Rock FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top