Noutăți și comunicate

Chasing the Chasers este primul single al trupei Eyeswitch

17 iunie 2015
Chasing the Chasers este primul single al trupei Eyeswitch
O noua trupa de alternative-metal isi face loc in peisajul muzical divers al Bucurestiului: Eyeswitch, trupa care „urmareste urmaritorii”. Noul lor single se numeste Chasing the Chasers.



Mixat si masterizat de catre Jonathan Schnitzspan (Bitburg, Germania), Chasing the Chasers este primul single al trupei, extras de pe albumul ce se va lansa in toamna acestui an.

Desi trupa face parte din curentul alternative-metal, videoclipul este luminos si colorat, filmat liber si jucaus de catre Cristi Prefac, in Gradina Viitorului – Modulab.

Despre Chasing the Chasers (in traducere “urmarind urmaritorii”), vocalul trupei, Florin Andrei spune ca “nu este o situatie atipica, ba dimpotriva: un fenomen destul de des intalnit dintotdeauna pe-aici pe Pamant. E ca faza in care la Modulab la un moment dat motanul casei urmarea o inaripata si eu ma uitam la el, sau momentul in care te uiti pe hublou si vezi ca o aeroava se indreapta incredibil de repede de cea in care te afli; par ca se vor intersecta dar nu o fac, ea isi urmeaza cursul mai departe, iar tu o urmaresti cu privirea. Am citit recent in Decat O Revista un articol de Carmen Bugan, care povesteste cum pe timpurile de 'glorie' baietii cu ochi albastri ascultau cum schimba microfoanele alti baieti cu ochi albastri... sau gri, la parintii ei in casa (tatal ei fusese disident) – urmaritorii erau urmariti.”

Piesa se poate asculta atat pe canalul oficial de youtube al trupei cat si in FM sau la posturile de radio online.
https://www.youtube.com/watch?v=3GP61NIBWe8

Eyeswitch inseamna Florin (voce), Andrei (chitara), Mizdan (bass) si Marcel (tobe).

https://www.youtube.com/EyeswitchOfficial
https://www.facebook.com/EyeswitchOfficial


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top