Noutăți și comunicate

CodeRed anunta lansarea variantei imbunatatite a albumului Dominions of Our Deceitful Beliefs

12 ianuarie 2018
CodeRed anunta lansarea variantei imbunatatite a albumului Dominions of Our Deceitful Beliefs
Cvartetul brasovean de Death Metal CodeRed anunta lansarea albumului lor de debut Dominions of Our Deceitful Beliefs intr-o varianta remasterizata si imbunatatita, incluzand o piesa bonus, pentru data de 26 Februarie, in colaborare cu Loud Rage Music.

Iata ce au avut de spus despre acest material membri trupei:

Armand Niculescu: Am muncit mult la proiectul asta. Fiecare pasaj a fost pus acolo unde trebuie, nimic n-a fost intamplator. Am ales calitatea in locul cantitatii si a iesit ceva de care personal sunt foarte mandru. Fiecare membru al trupei a avut o contributie valoroasa la produsul final, au fost 4 personalitati diferite si complementare care s-au imbinat perfect.

Andrei Calmuc: Cand ne-am apucat de "Dominions of Our Deceitful Beliefs" nu stiam unde vom ajunge in plan compozitional. Mixtura de idei implementata in piese de mine, Armand si Septimiu a facut cred ca acest material sa sune deosebit. De asemenea cooptarea lui Ioan "John" Campian la bas a facut ca acest album sa sune asa cum ne doream din toate punctele de vedere. Pentru fani ai trupelor Nile, Morbid Angel, Deicide, Death sau Pestilence cred ca materialul va starni interes, mai ales acum in faza remasterizata care contine si un bonus track in aceiasi maniera.

Pentru a va face o idee despre ce se va intampla pe noua varianta a Dominions of Our Deceitful Beliefs iata si un, piesa The Sixth Sun: https://www.youtube.com/watch?v=oY86c4w4EZY

Contacte:

CodeRed
http://www.codered.ro/
http://www.facebook.com/coderedro
http://www.youtube.com/coderedro

Loud Rage Music
http://www.loudragemusic.com
loudragemusic.bandcamp.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top