Noutăți și comunicate

Compact concerteaza in Hard Rock Cafe

16 octombrie 2014
Compact concerteaza in Hard Rock Cafe
Joi, 16 octombrie 2014, de la ora 21:30, sunteti invitati la un concert Compact in Hard Rock Cafe.

Pe 16 octombrie 2014 COMPACT vă așteaptă la Hard Rock Cafe, la un concert la fel de vibrant precum hiturile fără vârstă al formației. Vino să reasculți "Fata din vis" sau "Cântec pentru prieteni" în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene!

Trupă emblemă a rockului românesc, COMPACT, a luat ființă la Cluj în 1977 și a intrat în atenția publicului 3 ani mai târziu, odată cu cooptarea în formație a lui Paul Ciuci, în calitate de solist, chitarist și compozitor.

Primul mare succes al formației nu s-a lăsat așteptat, în 1983 COMPACT făcând pasul decisiv către inima publicului, cu piesa "Fata din vis". Melodia a devenit hitul multor generații și a dat și titlul primului album al formației.

După sute concerte și prezențe în festivaluri naționale, în anul 1985 COMPACT a luat parte la Festivalul Rock de la Dresda, cea mai importantă manifestare de profil destinată țărilor din blocul comunist -, iar un an mai târziu, a venit vremea unor memorabile turnee în fosta Uniune Sovietică și Bulgaria.

În 1988, Compact a lansat un album reper - "Cântec pentru prieteni". Au urmat: "Pe tine te-am ales" (1997), "Compact" 100% (1998), "5.Compact" (2002), "In memoriam" (2005) și "Compact live" (2007).

În decursul ultimului deceniu COMPACT a derulat un turneu național, ce a cuprins 50 de orașe, a concertat, adesea cu casa închisă, în SUA, Canada, Germani, Spania și Cipru, a urcat pe scenă în deschiderea showurilor Bonnie Tyler, Europe, Scorpions și a luat parte la campanii umanitare.

Iar pe 16 octombrie, trupa considerată una dintre cele mai cunoscute si iubite formații rock din Romania te așteaptă la Hard Rock Cafe la un memorabil concert pentru prieteni.

Biletele pentru concert se găsesc la Hard Rock Cafe sau online pe http://www.iabilet.ro și pe http://www.bestmusic.ro. Acestea costă 50 de lei cu loc la masa și 70 de lei VIP, cu loc la masă, în fața scenei (numărul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top