Noutăți și comunicate

Concert 1000mods, Methadone Skies si RoadkillSoda in Timisoara

26 martie 2017
Trupa 1000mods din Grecia revine cu un turneu european de anvergură pentru promovarea albumului „Repeated Exposure To...”, ce va include și trei concerte în România: București (24 martie), Cluj (25 martie) și Timișoara (26 martie).

Numele 1000mods este o glumă legată de localitatea de baștină a trupei, Chiliomodi, „chillia” însemnând „o mie” în limba greacă. Au luat naștere în vara anului 2006 și abordează un rock heavy și psihedelic. Au cântat peste 200 de concerte și au împărțit scena cu nume precum The Black Keys, Graveyard, Brant Bjork, Colour Haze, The Atomic Bitchwax, Karma to Burn și multe altele. Sunt cunoscuți pentru devotamentul față de scule vintage, sunet analogic, și pentru pasiunea arătată pe scenă.

Concertul din Timișoara de pe 26 martie este organizat de Haywire Booking și găzduit de clubul Daos. În deschidere vor cânta localnicii de la Methadone Skies, despre care blogul „The Sludgelord” scria în recenzia albumului de debut „Enter the Void”: „Methadone Skies întorc genul cu capul în jos printr-o călătorie frenetică și neașteptată în necunoscut. Așteptați-vă, deci, la riff-uri epice ce combină improvizația și rock-ul psihedelic cu un efect uimitor.”

De asemenea, 1000mods vor fi acompaniați în toate cele trei concerte din România de către trupa bucureșteană RoadkillSoda. Ei întruchipează simbolurile americane ale anilor `70: vulturul, Dodge-ul prăfuit, tricourile zdrențuite, tatuaje, bărbi, „booze”, tipe goale și voie bună.

Biletul la concertul din Daos este de 30 de lei, iar programul va fi următorul:

21:00 - 21:50 - Roadkillsoda
22:00 - 22:50 - Methadone Skies
23:00 - 1000mods 1000mods Repeated And Exposed To European Tour 2017


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top