Noutăți și comunicate

Concert Alex & The Fat Penguins în Club Control

6 martie 2018
Concert Alex & The Fat Penguins în Club Control
Marți, 6 martie 2018 sunteţi invitaţi în Club Control la un concert Alex & The Fat Penguins de la ora 21:00. După trei luni de la lansarea sensibilei "Amiral", trupa revine cu o nouă piesă, "Grind My Will", dar și cu un concert de zile mari. "Grind My Will" este un mesaj motivațional pe note muzicale, în care voința este cea mai neprețuită armă în lupta cu obstacolele și ea trebuie să rămână de nestăvilit în ciuda oricăror dificultăți.
https://youtu.be/5gEUgN8-2dw
"Mi-am imaginat că lamele morii care ne macină voința sunt trecerea timpului, dezamăgirile, disperarea. Însă, după toate astea, voința tot solidă rămâne", a rezumat Alex Coțofan inspirația care l-a făcut să scrie piesa.

"Ne-a fost dor teribil să cântăm împreună. Abia așteptam să vină mai repede această dată de 6 martie. Sper să ne vedem diseară în număr cât mai mare în Control. Promitem că nu o să vă pară rău", au adăugat Alex & The Fat Penguins.

Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ care s-a făcut remarcată în zona indie pentru versurile inteligente, dar și pentru umorul și versatilitatea videoclipurilor.

Piesele lansate până acum abordează diverse teme sociale, inspirate din contemporaneitate, din micile și marile revolte, din stradă și din suflet, în care suntem și actori și spectactori: "Just A Fool", "The Anatomy of My Soul", "Regele si Dragonul", "Broken Heart In A Motel" sau "Amiral".

Alex & The Fat Penguins înseamnă Alex (voce, chitară), Mihai (bass, voce), Andrei (chitară, voce) și Gămanu (tobe).

Facebook - www.facebook.com/alexandthefatpenguins/
YouTube - www.youtube.com/channel/UCWlYDI-xmho66t8r99hiMwA/featured
Soundcloud - https://soundcloud.com/alexandthefatpenguins


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top