Noutăți și comunicate

Concert Alina Manole in Stuf Vama Veche

6 februarie 2015
Concert Alina Manole in Stuf Vama Veche
Vineri, 06 februarie 2015, sunteți invitați de la ora 21:00 la un concert Alina Manole în Stuf Vama Veche.



Alina Manole e muzica si stare. O stare pe care o simt cei care au simtit pasiune, iubire, indragostire, tradare si adevar. Muzica ei nu se incadreaza intr-un stil anume. La un moment dat a purtat eticheta folk-jazz. Apoi a devenit, prin ecourile care au insotit fiecare aparitie pe scena, "stilul Alina Manole". Aceasta artista este unica in Romania prin ceea ce ofera publicului in concertele live. Cei care vin la spectacolele "fetei cu Luna Patrata" stiu deja ca nicio aparitie scenica nu este la fel, ca nimic nu te pregateste pentru ceea ce vei simti, ca ascultator, pentru terapia muzicala.

Alina Manole se recomanda: "Sunt o pacatoasa" asumandu-si adevarurile pe care cei mai multi nu si le pot asuma din cauza conventiilor, casatoriei, lumii. Despre lucrurile acestea canta si marturiseste, cu zambet de fiecare data si...cine mai are o reteta a "fericirii de Luni"? :)

Concertul de vineri, 6 februarie 2015, o aduce pe scena alaturi de muzicieni minunati ai scenei jazz din Romania: pianistul Raul Kusak, trompetistul Dan Nicolau si tobosarul Ovidiu Condrea. Alina va ramane in ipostaza de chitarist si mesager al iubirilor reale, al amantilor, al povestilor interzise, cu umorul sau accentele grave ale textelor pe care le scrie, cu incapatanare, in limba romana.

Locul ales pentru acest concert al anului 2015 este unul special, ce poarta parfum de mare si de neconventional: Stuf Vama Veche, "editia de Bucuresti" de pe strada Berzei!

Accesul se face pe baza biletului de intrare care poate fi achizitionat la intrare. Rezervarile sunt obligatorii si se fac la numerele de telefon: 0724.788.388|0745.694.791|021.316.2242

Pretul biletului: 35 lei
Concertul va incepe la ora 21:00




Fragmente muzicale:
Fix in seara asta: http://www.youtube.com/watch?v=ZUI6ojwnYLs
De 30 de ani: https://www.youtube.com/watch?v=LyaM9MYiK6s
Fericirea de Luni: https://www.youtube.com/watch?v=X6TV1QUNc1I
Tu taci: http://www.youtube.com/watch?v=TGNdrmJqQyc


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top